Saša i Jovana u vezi?! Saša demantovao!

Košarkaš koga je Jovana Janković posetila u Milanu, a koji je i razlog zbog kog je raskinula veridbu sa Željkom Joksimovićem.

Nije niko drugi do proslavljeni as Saša

Đorđević, priča je koja ovih dana kruži u dobro obaveštenim krugovima.

 

– Otkako je objavljeno da su raskinuli veridbu, krenula je i priča da je Jovanina veza sa Sašom Đorđevićem razlog njenog i Željkovog rastanka. Prema onome što se može čuti, voditeljka i bivši košarkaš su već neko vreme u šemi, iako je Jovanina veza trebalo da bude uskoro ozvaničena, a on je u dugogodišnjem braku. Njeni bliski prijatelji su naslućivali da će se veza sa Joksimovićem uskoro okončati, ali ne i da će u javnost procuriti informacija o njenom neverstvu – rekao je za „Alo!“ dobro obavešteni izvor i dodao da je sve kulminiralo kada je Jovana usred priče o raskidu otputovala u Italiju.

– Svima je poznato da Saša živi na relaciji Beograd-Milano i da ima stan tamo, a Jovana je baš u ovom gradu boravila u vreme kada je odjeknula vest da više nije u ljubavi sa Joksimovićem. Glasine o njenoj aferi sa Sašom u to vreme su već počele da kruže i bilo je očekivano da će ljudi sabrati dva i dva i doći do zaključka da je tamo bila kod njega. Tada već više nije postojao način da se spreči da priča o njihovoj tajnoj vezi dospe u javnost. Uostalom, ni ona sama nije ništa demantovala kada su joj, po povratku iz Italije, na aerodromu novinari postavili pitanje da li je bila kod novog dečka, već je počela da viče na kolege – zaključio je naš izvor.

Kako bi lično od Jovane čuli komentar da li je u vezi sa proslavljenim košarkašem, pozvali smo je i dobili odgovor:

 

– Takve priče nemaju veze sa istinom – bila je kratka Jankovićeva, koja je za internet portal „S medija“ dala malo opširniji odgovor:

– Totalna je budalaština što me povezuju s Aleksandrom Đorđevićem! Stvarno sam ostala bez teksta. Čula sam i ja za tu priču, ali zaista ne mogu da verujem da su je smislili za manje od 24 časa. Moj put u Milano povezali su sa Đorđevićem, koji tamo ima stan – rekla je voditeljka i dodala da će se povući iz javnosti dok se prašina zbog celog slučaja ne slegne.

U želji da čujemo njegov komentar, zvali smo i poslali poruku Aleksandru Đorđeviću, ali se on nije oglasio do zaključenja ovog broja.

 

 

Jovana kod Ognjena lagala da je sa Željkom?

 

U trenutku dok je pre dve nedelje u emisiji Ognjena Amidžića ponosno pokazivala svoj verenički prsten, Jankovićeva već nije bila u vezi sa Joksimovićem, saznaje „Alo!“. No, to joj nije smetalo da priča o svojoj ljubavi sa pop pevačem.

– Sam čin prosidbe je romantičan, a detalje ne bih otkrivala. Verenički prsten je prelep i neobičan, ali mi je veliki pa ga zato nosim na srednjem prstu. Čim sam ga prvi put dodirnula za rame, znala sam da je to to. Kad se veriš, veriš se da bi se venčao, ali nismo precizirali o datumu. Rekli su mi da veridba važi narednih godinu dana, tako da imamo toliki rok da se venčamo – rekla je Jankovićeva, koja je sada ipak odlučila da malo promeni priču.

– Ne bih da pričam o tome – rekla nam je Jovana kada smo je upitali da li je pre emisije već bila raskinula sa Željkom.

 

 

Seka podnela zahtev za razvod?!

 

Aleksandra – Seka Đorđević, supruga košarkaškog asa, podnela je zahtev za razvod braka nakon saznanja da ju je suprug prevario sa voditeljkom Jovanom Janković, priča je koja se može čuti iz krugova bliskih ovom paru.

– Kada je Seka saznala da joj je muž neveran, istog trenutka konsultovala se sa advokatom i podnela zahtev za razvod braka. Doduše, ona se nadala da će sve proći bez medijske pažnje, ali sada će to već biti nemoguće – rekao je za naš list izvor blizak paru Đorđević.

U želji da proverimo istinitost ovih navoda, pozvali smo Seku i Aleksandra Đorđevića, ali oni do zaključenja broja nisu odgovorili na naše pozive niti poruke.

Podsećanja radi, Seka i Saša su u braku već 14 godina, njihova ljubav datira iz školskih dana, a imaju dve ćerke Taru i Tesu.

 

 

Uslikani zajedno još u novembru!

 

Prva zajednička fotografija Jovane Janković i Saše Đorđevića nastala je u novembru 2010. godine, kada su se provodili u beogradskom klubu „Sinema“. Voditeljka i bivši košarkaš su te noći uživali uz šampanjac u društvu Gorana Karića i košarkaša Dragana Tarlaća, ali tada niko nije ni sumnjao da između njih dvoje postoji nešto više od prijateljstva.

Jovana i Saša su se u februaru takođe zatekli u istom klubu na nastupu Sergeja Ćetkovića, ali te večeri niko nije uspeo da ih uslika zajedno jer se nisu približavali jedno drugom, već je voditeljka igrala u društvu svog tadašnjeg dečka Željka Joksimovića dok je Sale cirkao sa prijateljima.

izvor: Alo!

Saša Đorđević: Nisam sa Jovanom!

 

Posle Jovane Janković, koja tvrdi da nije ostavila Željka Joksimovića zbog slavnog košarkaša, oglasio se i Aleksandar Saša Đorđević. On je redakciji „Sportskog žurnala“ postao mejl u kojem je sve što se poslednjih dana piše u Srbiji nazvao „izmišljotinom“ i tako nagovestio da mu ne pada na pamet da rasturi svoju porodicu zbog poznate voditeljke. Đorđević je najavio i tužbu protiv onih medija koji su pisali laži:

 

 

 

– Moram da priznam da zvuči interesantno i krajnje privlačno za maštu samih autora tekstova, verovatno i dela njihove čitalačke publike. Ali, na žalost istih, potpuno je netačno i lažno. Benigne fotografije i bombastični naslovi ne zaslužuju nikakav drugi komentar osim jednog, konkretnog – čista izmišljotina! Ne znam zašto, kome to treba i šta znači, ali sam siguran da je svima pomenutim u priči napravljena velika šteta i nepotreban nemir u životu! Što se mene tiče, sa pričom na ovu temu sam završio, ali se to ne bi moglo reći i za mog advokata – stoji u saopštenju slavnog košarkaša.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Jovana: Željko se nije drao na mene!

Leontina iskulirala u emisiji Jovanu Janković!

Jovana: U vezi sam sa Sadamom!


Nema komentara na “Saša i Jovana u vezi?! Saša demantovao!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump