Seka: Želim da me svi ostave na miru!

Poslednjih dana na naslovnim stranama skoro svih novina udarna priča su navodna veza između Saše Đorđevića i Jovane Janković.

Odnos Željka Joksimovića sa

bivšom verenicom, ali i razvod proslavljenog košarkaša od supruge Seke. Prvo troje su se već oglasili, svako na svoj način, uglavnom demantujući novinske napise (Lane se samo zadržao na činjenici da on i dugonoga voditeljka više nisu zajedno).

 

Jedino je do Aleksandre Đorđević bilo skoro nemoguće doći. Ali ne i za Kurir! Preko Sekine bliske prijateljice uspeli smo da stupimo u kontakt s njom, ali ona nije želela da javno iznosi stavove o odnosu svog još zakonitog supruga i dugonoge voditeljke.

– Najbolje bi bilo da svako gleda svoja posla! Želim da me svi ostave na miru, a što se tiče priča, na njih ne obraćam pažnju – kratko nam je rekla Seka.

 

Od nje smo saznali da će ovih dana napustiti Srbiju, ali nije želela da otkrije da li odlazi u Italiju ili na neku drugu destinaciju kako bi dobro razmislila o svemu. Ostali smo uskraćeni za odgovor o razvodu, koji je u porodici Đorđević, kako ističu njima bliski prijatelji, aktuelna tema već skoro godinu dana.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Rada rekla Žiki: Ostavite me na miru!

Anabela: Želim da se Gagi zaljubi na „Farmi“

Adriana: Željku i Jovani želim sve najbolje


Nema komentara na “Seka: Želim da me svi ostave na miru!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump