Seki Aleksić hakovan Fejsbuk profil

Folk zvezda Seka Aleksić doživela je u petak veliku neprijatnost, pošto su hakeri upali na Fejsbuk profile.

I privatne imejlove nje i njenog supruga Veljka, ostavivši

uvrede, vulgarnosti i lažne informacije.

 

Menadžment popularne pevačica odmah je reagovao prijavivši upad administratorima Fejsbuka ali i nadležnim srpskim organima jer se radi o gruboj povredi i zloupotrebi njenog imena, piše “Press”. Dok je Veljkov profil vraćen, Sekin su hakeri ugasili, pa je ona odmah u subotu otvorila novi na kom će se od sada družiti sa prijateljima i fanovima.

 

“Istina je da su u petak veče hakeri „provalili“ u Sekin i Veljkov profil i imejlove, promenili šifre i nekontrolisano počeli da na njima ispisuju uvredljive izjave i neistinite informacije, čime su pre svega ugrozili Seku, Veljka i njihove porodice, a onda i njene mnogobrojne fanove. Odmah je reagovano i prijavljeno nadležnim organima, koji ispituju slučaj! Po svemu sudeći radi se o organizovanoj grupi budući da je istog trenutka kada je Sekin profil ishakerisan počeo tendenciozni napad na nju sa više anonimnih profila koji su naknadno prihvaćeni! Ovo nije prvi put da je Sekino ime zloupotrebljeno jer je proteklih godina otvoreno na stotine lažnih profila sa njenim imenom i prezimenom. Seka se ovom prilikom izvinjava svima koji su bili povređeni mimo njene volje. Ona je već otvorila novi fejsbuk profil na kojem će prihvatati svoje fanove,” saopštila je pevačicina PR služba.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Danilo Ikodinović: Moj Facebook profil je lažan

Seka Aleksić baš aktivna na Facebook-u!

Seka Aleksić verila se po treći put!


Nema komentara na “Seki Aleksić hakovan Fejsbuk profil”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump