Sergej i skandal na premijeri „Montevidea“

Glumac Sergej Trinfunović pojavio se na sarajesvkoj premijeri filma „Montevideo, bog te video“ u majici s likom Jovana Divjaka.

Kojeg Srbja optužuje zbog ubistva 42

vojnika JNA u Dobrovoljačkoj ulici u Sarajevu! Poznati glumac je štaviše izjavio da nije prepoznao lik na majici, već da je mislio da je u pitanju pokojni papa Jovan Pavle Drugi,odnosno Vojtila!

Trifnunović je posle premijere u bioskopu „Miting point“, okružen hostesama, pozirao u majici s Divjakovim likom, zbog čijeg hapšenja u Austriji, po poternici Srbije za ratne zločine, Sarajlije demonstriraju ispred naše i Ambasade Austrije u ovom gradu.

Ipak, ni to nije bilo dovoljno da poznati glumac, kako je sam izjavio, prepozna o kome se radi…

Bili smo veseli na žurki posle premijere. Đuskali smo, zabavljali se, pevali. Bio je baš dobar provod, kao što to u Sarajevu obično biva, pa sam se oznojio i hteo da odem u hotel da promenim majicu. Neko mi je u gužvi rekao da nema potrebe i dobacio mi neku crnu majicu u najlon kesi. Video sam da je na njoj silueta nekog ljudskog lika. Na majici ništa nije pisalo, a lik me je podsetio na papu Vojtilu. Pitao sam svoje domaćine: „Je l‘ to papa?“, a oni su mi odgovorili: „Nije, ovaj ti je pravoslavni“. Svi smo se nasmejali i nastavio sam da se zabavljam, a da nisam ni pogledao čiji je lik na majici koju nosim – izjavio je za „Blic“ Sergej Trifunović.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Pomirili se Sergej Trifunović i Ana Vučelić

Sergej Trifunović snima film sa Monikom Beluči!

Sergej Trifunović i zmija u akciji “sladoled“


Nema komentara na “Sergej i skandal na premijeri „Montevidea“”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump