Trudna Sonja morala da stoji!!!

Revija Suzane Perić u utorak na fešn viku pamtiće se dugo zbog činjenice da trudna Sonja Vuksanović nije imala gde da sedne.

Pa je morala da stoji sve vreme! Međutim, supruga Ace Lukasa

za sve krivi organizatore, a ne kreatorku!

 

– Nisam se naljutila na Suzanu, već na organizatore, koji nisu imali veze s mozgom i pri tom su bili užasno neljubazni. Bila je ogromna gužva, revija je kasnila ceo sat. Ja sam zbog svog stanja sačekala da svi uđu, a tada su svi već seli ko je gde hteo – rekla je Sonja Vuksanović za „Alo!“.

Za incident je saznala i kreatorka, koja nam je rekla da joj je izuzetno žao zbog svega.

– Nažalost, desila se slična situacija kao i na prošloj reviji, kada je moja prijateljica Sandra Meljničenko ostala bez mesta. I sinoć su mnoge ličnosti ostale da stoje, a među njima je bila i Sonja. Ja moram da kažem da nemam nikakve veze s tim delom organizacije, pošto je za to zadužena modna agencija „Klik“. Čula sam se sa Sonjom i izvinila sam joj se, kao i svima koji su ostali bez mesta – kaže Perićeva.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Sonja spremila Acu za „Arenu“!

Aca Lukas i Sonja Šašić se venčali!

Lukas i Sonja se brčkaju u Turskoj!


Nema komentara na “Trudna Sonja morala da stoji!!!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump