Ana Nikolić sa dečkom u Emiratima!

Pevačica Ana Nikolić ponovo ima novog dečka!

Ona je sa svojom jačom polovinom, crnogorskim biznismenom Lujom, otputovala u Dubai kako bi se odmorila i

napunila baterije za nove poslovne poduhvate. Zanimljivo je da Ana ovog puta nije želela da otkriva identitet svog novog partnera, ali je poručila da gospodin (za promenu) nije oženjen!

 

 

 

 

– Nije mi ovo prvi put u da sam bila u Arapskim Emiratima. Odsela sam u hotelu „Džumeira“, koji deli plažu sa čuvenim „Burdž al Arabom“, ali, nažalost, lepo vreme me nije poslužilo, te u more gotovo nisam ni ušla što mi je veoma žao, pošto ne volim statične odmore, već one ispunjene morskim sportovima. Uživam u ronjenju, skijanju na vodi, kao i u dugom plivanju. Nisam previše obilazila grad, samo nekoliko tržnih centara, ali bez meni svojstvenog sumanutog trošenja, jer sam odlučila da malo štedim i od ovog albuma se počastim nekom vrednom nekretninom – rekla je Ana Nikolić.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ana Nikolić uživa na odmoru sa dečkom!

Ana Ivanović odmara sa dečkom u Singapuru

Milica Majstorović sa dečkom u Rumi!


Nema komentara na “Ana Nikolić sa dečkom u Emiratima!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump