Boki 13 se onesvestio!!!

Poučen iskustvom da zbog obične papirologije može da doživi brojne neprijatnosti.

Kao kada je zamalo deportovan iz Srbije zbog toga što nije imao prijavu boravka,

Jovanovski je odlučio da više ništa ne prepušta slučaju! Sada uredno plaća račune i trči u banku kada ostane bez novca! Nakon što mu je proteklih dana uspešno odrađena operacija, liposukcija lica i podbradka, Boki 13, umesto da miruje, na svoju ruku je odlučio da ustane iz kreveta i lično ode do banke da podigne novac za život!

– Umesto da posluša savet lekara, koji mu je uz adekvatnu terapiju nakon operacije naložio strogo mirovanje, Boki 13 je odlučio da sve to zanemari, tako što je na svoju ruku izašao iz stana – kaže naš izvor i dodaje:

– S obzirom na to da mu je ponestalo keša, a i računi su se nagomilali, makedonski šoumen otišao je do banke da podigne novac, ali se tamo onesvestio! Usled slabosti, lekova i dijete koja mu je prepisana, Jovanovskom je pozlilo i on je kolabirao. Obezbeđenje i prisebni službenici odmah su pozvali Hitnu pomoć, koja je stigla u rekordnom roku, i tako iznemoglog šoumena odvezli do bolnice. Nakon nekoliko sati provedenih u bolnici i adekvatne terapije, koju je dobio, otpušten je kući uz napomenu lekara, koji mu je strogo naredio da u narednih nekoliko dana ne sme da izlazi iz kreveta.

 

Pozvali smo Jovanovskog, koji nam je potvrdio celu priču i dodao:

– Morao sam da odem do banke jer nisam imao keša, a morao sam da platim račune. U banci je bila velika gužva, a ja nisam hteo da pitam da me puste preko reda. S obzirom na to da je bilo toplo, a ja sveže operisan, meni je pozlilo i kolabirao sam. Sada je sve uredu samo što ću u narednih nekoliko dana mirovati dok se potpuno ne oporavim – izjavio je Jovanovski za „Alo!“.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Boki 13 se vraća u Srbiju!

Boki 13 ponovo se bacio na posao

Boki kopira Seku!


Nema komentara na “Boki 13 se onesvestio!!!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump