Bračni par se sastaje da ponovo deli imovinu

Kao što je “Alo!” pre nekoliko dana i najavio, od razvoda Nataše Bekvalac i Danila Ikodinovića u dogledno vreme neće biti ništa.

Jer će se oni ovih dana sastati kako bi

ponovo pregovarali o svom statusu, u prisustvu pravnih zastupnika.

 

Trenutno najaktuelniji srpski rastanak mogao bi da dobije potpuno novi epilog jer Dača i Nata nisu uspeli da se dogovore oko podele imovine, pa će se sastati u prisustvu advokata Bekvalčeve Dušana Gojkovića i Ikodinovićevog zastupnika Nemanje Aleksića:

– Upravo dogovaramo detalje sastanka na kome ćemo, nadam se, na civilizovan i etičan način rešiti problem podele njihove zajedničke imovine. Čim Nataši Bekvalac i Danilu Ikodinoviću obaveze budu dozvolile, verujem da ćemo se naći i porazgovarati o svemu. Brakorazvodna parnica je dobila poprilično ružnu sliku u medijima – kaže za “Alo!” advokat Nemanja Aleksić i dodaje:

– Ikodinović je u brak uneo veliku imovinu, koju je stekao dok se aktivno bavio sportom. Kao vrhunski sportista, imao je nekoliko prilično unosnih ugovora koji su mu doneli veliku dobit.

 

Uprkos medijskim napisima da je Nataša svom, još uvek zakonitom suprugu, kupila kafanu “Tako je suđeno” i da je u nju uloženo 40.000 evra, pa da je tražila pola sume, advokat kaže da se lokal ne vodi na Dačino ime.

– Kao advokat apsolutno uvažavam to što je klijent mog kolege Gojkovića dama i uspešna žena, ali novinski članci u kojima dominiraju “dobroobavešteni izvori” umnogome narušavaju kakav-takav mir, kako u porodici Nataše Bekvalac tako i u porodici Danila Ikodinovića – kaže Aleksić i zaključuje da sporazumni razvod koji su Danilo i Nataša potpisali više ne važi, ali se nada da će do njega ipak doći. Ukoliko ne budu postigli dogovor, na sudu će biti utvrđivana preraspodela imovine.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nataša i njen advokat nisu očekivali tužbu?

Nata uzela Dačinog advokata!

Dača: Sapunica se završila!!!


Nema komentara na “Bračni par se sastaje da ponovo deli imovinu”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump