Ceca godinu dana u kućnom zatvoru?!

Folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović nagodila se juče sa Višim tužilaštvom u Beogradu.

I priznala da je protivpravno prisvajala novac od

transfera fudbalera FK „Obilić“ u inostrane klubove, u zamenu za godinu dana kućnog zatvora i milion i po evra novčane kazne.

 

Kako saznaje „Alo!“, Ražnatovićeva je sa Višim tužilaštvom u Beogradu zaključila sporazum o priznanju krivice, koji je juče predat Višem sudu u Beogradu. Tim sporazumom obuhvaćena je i njena sestra Lidija Ocokoljić, koja se nagodila sa tužilaštvom da prizna da je pomagala sestri u malverzacijama sa transferom fudbalera, u zamenu za šest meseci kućnog zatvora. Shodno toj nagodbi, ukoliko je Viši sud usvoji, Ražnatovićevoj i njenoj sestri neće biti suđeno, već će im biti izrečene kazne koje su ugovorene sa Tužilaštvom. Ukoliko Ražnatovićeva i njena sestra budu osuđene na kućni zatvor, one će morati u toku izdržavanja kazne da nose elektronsku narukvicu oko noge, preko koje će Uprava za izvršenje krivičnih sankcija pratiti njihovo kretanje.

Ovim sporazumom nisu obuhvaćeni i nekadašnji rukovodioci FK „Obilića“ Dragiša Binić i Jovan Dimitrijević, koji su optuženi zbog prodaje jednog igrača.

izvor: Alo!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ceca od danas u kućnom zatvoru!

Ceca kod Ivana Ivanovića!

Ceca za Novu godinu nastupa na Beogradskom sajmu!


Nema komentara na “Ceca godinu dana u kućnom zatvoru?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump