Dača s Hanom za praznike!!!

Nakon što je strpljivo sačekao da bivša žena Nataša Bekvalac praznični vikend provede sa njihovom ćerkicom.

Danilo Ikodinović je drugi dan Uskrsa uzeo Hanu i s njom

uživao u Novom Sadu.

 

Naime, kao što je pevačica već izjavila, Hana je s mamom farbala uskršnja jaja i radovala se poklonima koje je dobila, a onda je, kao po dogovoru, na red došao i Danilo. Paparaci su uslikali bivšeg vaterpolistu kako se šeta s ćerkom centrom Novog Sada, a pre toga joj je, kao po običaju, ispunjavao svaku želju. Nakon što je ceo dan proveo s njom, Dača je vratio Hanu kući, gde je preuzela dadilja, kao što su se Nataša i on svojevremeno i dogovorili.

 

 

Nataša bez dečka na Zlatiboru!

 

Novosadska barbika Nataša Bekvalac danas će sa svojom mezimicom Hanom krenuti put Zlatibora, ali bez dečka rukometaša Ljube Jovanovića. Naporan tempo koji je imala u proteklom periodu, tekuće obaveze i praznici učinili su da se pevačica oseti preumorno. Kako bi se odmorila od svega i napunila baterije za naredni period, Nata je utočište potražila na Zlatiboru, gde se sklonila i kada je svojevremeno objavila da se razvodi.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Dača: Nisam Hitler da otimam ćerku!

Dača: Nataši bi bolje bilo da ćuti!

Dača: Nataša mi je zabranila da zaposlim Ljubu!


Nema komentara na “Dača s Hanom za praznike!!!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump