Dača: Sapunica se završila!!!

Iako se unapred znalo da će jučerašnji susret u sudu u Novom Sadu predstavljati i kraj njihovog braka.

Dača je sa osmehom potpisao brakorazvodni papir i

skinuo višemesečni teret sa srca.

– Konačno se završilo! Sa ovim današnjim danom se završila ova „urnebesna sapunica“ i ja želim da živim jedan drugačiji život bez medija – uz osmeh je rekao bivši vaterpolo as, koji nije skrivao zadovoljstvo dok je izlazio iz zgrade suda. S druge strane, novosadska barbika nije imala osmeh.

– Za mene je ovo samo formalnost, ja sam razvedena od januara. Dođite na humanitarno veče 1. maja u klub „Sinema“, pevam za klince sa instituta „Majka i dete“- izjavila je pevačica, koja je inače u sud u Novom Sadu ušla na isti ulaz kao i njen sada već bivši muž, a izašla na izlaz za okrivljena lica da je fotografi opet ne bi uslikali.

 

 

Zanimljivo je da su se Dača i Nataša posle svih svađa i rasprava sporazumno razveli i da je bivši vaterpolo as povukao tužbu zbog incidenta koji je Nataša napravila u kancelariji njegovog advokata.

– Moj klijent gospodin Ikodinović i gospođa Nataša Bekvalac razveli su se posle nekoliko meseci čekanja, ali, što je najbitnije, na jedan civilizovan i korektan način. Njima dolikuje da se sve reši u miru, kako je i bilo u sudu. Gospodin Ikodinović je pred parnicu povukao tužbu koju je podigao protiv Bekvalčeve jer je želeo da se u miru sve sredi. O podeli imovine vam zaista ne mogu pričati jer je to ono što moj klijent i njegova supruga treba da zadrže za sebe. Bitno je da se Danilo, kao razuman čovek, složio sa pravilima suda i, naravno, maloletna Hana pripada majci kao što i treba da bude – rekao je za „Alo!“ Nemanja Aleksić, advokat Ikodinovića, koji je nedavno preuzeo ceo slučaj u „svoje ruke“ i uspešno ga priveo kraju.

 

 

Dača ipak popustio

 

Iako niko nije hteo da priča o imovini i stvarima koje sleduju bivšem bračnom paru, „Alo!“ saznaje da je Dača do kraja ipak odlučio da ne uzima Nataši sve što je rekao, već da se ispoštuje dogovor koji je bio u januaru mesecu.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Bračni par se sastaje da ponovo deli imovinu

Nataša i Dača se sporazumno razveli

Nataša i Dača ovih dana se sele u novi stan!


Nema komentara na “Dača: Sapunica se završila!!!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump