Ekrem snimio pesmu za Igbalu

Kada je shvatio da je vrag odneo šalu i da će ga supruga Igbala i četiri sina napustiti zbog gubitka prvog mesta u „Farmi“ .

I prevare sa Vesnom Vukelić Vendi, pevač Ekrem Jevrić snimio

je pesmu pod nazivom „Oprosti, Igbala!“, kojom je uspeo da spase brak.

 

Naime, Jevrić je snimio duet sa Čupom Kalačom u kome objašnjava Igbali da je Vendi bila samo šala i moli za oproštaj, a kako stvari stoje, ova pesma preti da pomuti slavu internet hita „Kuća pos‘o“.

E ove reči su uspele da vrate i Igbalu, a kako ona otkriva za „Alo!“, brak im je nikad lepši i nikada više neće dozvoliti da ih neke rospije rastave!

– Ma lepo sam ja vama rekla dok je on bio na farmi da voli samo mene i da ga je Vendi zaludela! Iznenadio me Ekrem kada mi je pustio pesmu i bila sam srećna baš! Napravio je grešku, ali oprostiću mu sada jer znam da se neće ponoviti – započela je Jevrićeva razgovor kada smo je pozvali, a onda je ponovila nekadašnje uvrede na račun Vukelićeve.

Nastavak teksta ▼

 

– Ma ta Vedi je rospija koja se zaje*avala sa mojim mužem! Osramotila ga je i iskvarila! Samo neka je pobegao od nje! Jesam pomislila da ga nikada neću pustiti nazad kući zbog nje, a da ću njoj kosu iščupati, ali sada mi je bolji nego ikada. Promenio se i sve se vratilo na staro. Ponašamo se kao deca i svako jutro me kafa u krevet dočeka. On radi puno, ali svaki dolar kući donese, deci i meni. Sinovi i ja mu sada samo zameramo što nije pobedio, a mogao je da nije bilo te lude – rekla je Igbala, dok je Ekrem dobacivao iz pozadine.

– Pitaj ih, sreće im, neka mi kažu je l‘ se sluša pesma i šta kažu ljudi! Doći ću ja na nastupe, pa će čuti i uživo kako zvuči sve! – rekao je Jevrić, koji u jednom trenutku u pesmi kuka „Kad sam stig‘o do finala, meni Vendi nije dala.“

Vaistinu!

 

 

Igbala, oprosti mi!

 

Ti si, gospodo, iz Njujorka grada,

Uz tebe je cela estrada.

Najjači si šmeker na estradi,

Svi te vole i stari i mladi

Na farmi sam čudan bio,

pa sam prvo mesto izgubio.

Shvatila je to Igbala,

Da na farmi sve je šala.

Ref: Igbala, Igbala, oprosti mi, Igbala,

Sve na farmi to je bila šala!

Igbala, Igbala, oprosti mi Igbala,

Sve na farmi to je bila šala!

Narod kaže da je Vendi kriva,

Vendi kriva, a možda i piva.

Po dvorištu šetao magare,

Pa na kraju izgubio pare.

Kad sam stig‘o do finala,

meni Vendi nije dala.

Kad sam stig‘o do finala,

meni Vendi nije dala.

 

 

Vendi: On je ograničen čovek!

 

Kada smo pozvali Vesnu Vukelić da nam prokomentariše pesmu u kojoj se ona spominje kao krivac svađe Ekrema i Igbale, pevačica je odgovorila u svom stilu.

– Pesma – notorna budalaština. On je ograničen čovek. On ne može da shvati da sam mu ja dala infuziju života, jer da nije bilo mene u rijalitiju, on bi ispao posle mesec i po dana.

izvor: Alo!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ekrem opet vara Igbalu!

Vendi laže, Ekrem voli samo mene!

Ekrem: Igbala mi je oprostila Vendija!!!


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “Ekrem snimio pesmu za Igbalu”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump