Emina: Pružila bih Ceci podršku! /intervju/

Kategorija [ Intervju, ZANIMLJIVOSTI ]

Pop pevačica Emina Jahović-Sandal, koja u Srbiji trenutno boravi zbog promocije duetske pesme „Gospodine” .

Koju je otpevala sa Natašom Bekvalac, kaže za Press da bi

pružila podršku svojoj koleginici Ceci Ražnatović ukoliko bi se organizovao koncert kao znak solidarnosti povodom situacije u kojoj se našla. Atraktivna Novopazarka između ostalog otkriva da priželjkuje da svom suprugu turskom pevaču Mustafi Sandalu podari još dvoje dece.

 

– Mustafa i ja razmišljamo o drugom detetu i nadam da će se i ono roditi iz strasti i ljubavi, kao što se rodio Jaman. Međutim, moram da priznam da, ukoliko bih ponovo ostala u drugom stanju, volela bih da rodim sina, pa tek onda ćerku.

 

Da li bi pevala na koncertu podrške Ceci Ražnatović?

– Ona je pre svega žena, i odlična pevačica, i umetnik, i ako bi trebalo da je podržim, to bih i učinila! Inače, njenu situaciju ne poznajem dovoljno pa ne bih da komentarišem.

 

Zbog čega si odustala od daljeg snimanja serije „Polje lala”?

– Zato što je u ugovoru stajalo da ću raditi 12 sati dnevno, a radila sam 22, zbog čega sam zapostavila porodicu, koja je meni na prvom mestu. Bilo je neizvodljivo da radim tim tempom, iako je cifra koju sam dobila za svoju ulogu bila više nego primamljiva. Džabe te pare, ako mi zbog njih ispaštaju dete i muž.

 

Kakvo je tvoje mišljenje o silikonima, da li planiraš da ih ugradiš jednog dana?

– Nemam silikone, ali možda bih ih ugradila posle trećeg porođaja. To je trenutno aktuelno kod nas, ali u svetu nije in. Mnogo više volim kako izgledaju manekenke nego pevačice, koje mnogo ističu svoje poprsje.

 

Smatraš li ti sebe seks simbolom?

– Nikako! Možda me tako vide neki pojedinci, ali ja čak o tome i ne razmišljam.

 

Duet sa Natašom Bekvalac „Gospodine” vas dve je na neki način zbližio, kako ti izgleda cela situacija oko njenog razvoda sa vaterpolistom Danilom Ikodinovićem?

– Mislim da je ta situacija preuveličana. Ona je jedna nežna i krhka, a u isto vreme i jaka i samostalna žena, tako da, izboriće se ona sa tim, a ja sam joj podrška u svakom slučaju.

 

Kako bi ti reagovala da si na njenom mestu?

– Ja sam bila jednom u toj situaciji, tako da znam da nije prijatno i sećam se da sam burno reagovala. Kada sam shvatila da to mora da prođe, stavila sam čepove u uši i nastavila dalje.

 

Kako se ti slažeš sa svekrvom?

– Nikada sa svekrvom ne možeš u potpunosti da se slažeš. Međutim, moja je moderna žena koja razume prirodu mog posla i imam njenu punu podršku.

 

Poznato je da su Turci jako ljubomorni, kakav je tvoj suprug?

– On uvek zna gde sam, i to je dogovor između nas. Znam da poludi kada mu se ne javim na telefon, ali između nas ima pozitivne ljubomore. Međutim, u braku smo se dosta vezali jedno za drugo i nije više kao što je bilo ranije.

 

Zbog čega si jedno vreme bila zabranjena na Pinku?

– Zaista ne znam! Sada su me se sigurno uželeli, pa su me zvali da gostujem kod Ognjena Amidžića. Jako sam srećna što sam ponovo na ružičastoj televiziji.

Izvor: Press


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Emina Jahović dala podršku Merlinu!

Podrška kolega: Ceco, uz tebe smo!!!

Ceci nudili 100.000 evra za 48 sati u kuci VB


Jedan komentar na “Emina: Pružila bih Ceci podršku! /intervju/”

  • ana
    14 aprila, 2011, 9:24

    dindon je super pesma steta sto se ne pusta

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump