JK sa Atinom i Nikom u uskršnjoj avanturi

Da je sposobna da od svega napravi događaj za pamćenje, ali i da uvek izlazi u susret željama svojih mezimica.

Jelena Karleuša pokazala je kada je Atini i Niki priredila

pravu uskršnju avanturu.

 

Pop zvezda je ćerkama organizovala prazničnu razonodu, sakrivši u zelenilu u blizini kuće šarena jaja, koja su devojčice tražile i skupljale u korpu. Devojčice su pod budnim okom mame, koja im je brojala „plen“, imale zadatak da svojim jajima, koja im je već pre toga dala, pridodaju sakrivena. Karleušine naslednice su se dale na zadatak, a očekivano, mnogo uspešnija je bila starija Atina, koja je vredno skupljala, dok Nika nije želela da se odvoji od mame, pa je izašla iz svega sa siromašnijim „ulovom“. No, u skladu s natpisom „Ja volim mamu“ na majicama koje im je obukla, JK je podelila jaja na ravne časti.

Pošto se deklariše kao ateista, pozvali smo Jelenu kako bi nam prokomentarisala to što svoju decu uči običajima proslave Uskrsa:

– Uhvatili ste nas kada smo išle u sakupljanje uskršnjih jaja. Iako sam ateista, izuzetno poštujem pravoslavnu tradiciju i učim decu našim običajima. Na njima je da, kada porastu, odluče da li će biti vernici ili ne. Uskrs je divan praznik za decu i Atina i Nika su uživale u farbanju i ukrašavanju jaja – izjavila je Jelena za naš list, dodajući da su sakupljanje jaja organizovali ranije zbog toga što ona radi na Veliki petak, pa neće biti u mogućnosti da se tog dana posveti ćerkama.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


JK: Nika ipak liči na mene (slika Jelene i Nike)

Jelena donela na svet još jednu devojčicu!

JK: Konačno smo našli stan u Londonu


Nema komentara na “JK sa Atinom i Nikom u uskršnjoj avanturi”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump