„Ko mi dirne Cecu, ubiću boga oca!“

– Ja sam spreman na sve. Ja ću pobiti sve koji mi dete uhapse. Šta će meni bilo šta u životu.

Imam 62 godine, ne treba mi ništa, al’ neće niko moje dete da hapsi.

Ne… Moje dete je pošteno.

 

Nikada je niko nije čuo da neku koleginicu vređa. Ma ne može više niko decu da mi dira. Ma suze mi polaze od laži svakog dana. Ne mogu više da čitam te gluposti i to što se izmišlja – kaže Slobodan Velićković (62), otac Svetlane Ražnatović, u ekskluzivnoj ispovesti za magazin “Puls”.

Plač srpskog domaćina prekidao je na trenutke njegovu ispovest.

– Moja ćerka je dama! Srbija mora to da shvati. To je sve politika i sad kad treba da budu izbori, ajde opet malo da udarimo na Cecu. To što nisu ništa mogli Željku, sad se svete Ceci i stalno se na nju vraćaju. E, pa ne može! Moja ćerka je slobodna i slobodno se ponaša. Ona sedi u Beogradu, kakve izmišljotine….” – navodi Veličković, koji je u šoku otkad je podignuta optužnica protiv njegove ćerke.

 

Nema reči na sve što se poslednjih dana događa Ceci.

– Moja suza kad pođe, neće na dobro da izađe. Zašto je tada nisu osudili? Jeste je uhapsili? Jeste, i šta sad? Osam godina je vi zaje*avate. I sad opet odjednom… Ja tvrdim, ako moje dete ode u zatvor, ovaj svet više ne postoji. Kad izgubim oči, ne treba mi ništa. Sveti Petar će nju da spase. Lažovi, lopovi. Ja joj lepo kažem, napravićemo drugu kuću. Dok je tatko živ, on će ti napravi. Za tebe tato ima. Ma ja ću da budem taliban, bre, ako joj se nešto desi. Šta će mi trepke bez oči? – drhtavim glasom dodaje Slobodan.

O optužbama za vođenje kluba, Slobodan Veličković kaže: “Oni udarili na moje dete koje nema pojma o tome. Pa klub je propao jer ona to nije mogla da vodi. I sad oni da dižu optužnicu, ma… Ma ko mi decu dirne, pobiću boga oca. Kad meni suza poteče… Oni na nju udarili, a ona kod kuće, eno je sedi. Ma jao”.

 

 

CECA se javila: Hvala svima na podršci!

 

Konačno se i to desilo! Posle osam dana ćutanja, popularna pevačica konačno se juče javila svima koji su je u za nju najtežim danima posle ubistva supruga Željka Ražnatovića podržali. Naime, Ceca se juče oko 16.45 na svom „fejsbuk“ profilu oglasila i napisala: „Hvala svima na podršci…“ Oduševljenja svih onih koji su je podržali bilo je veliko, a njen profil brzo su punili komentari prijatelja i fanova: „Volim te, anđele moj“, „Do kraja sa tobom, volimo teeeeeeeeeeeee“, „Uvek dušo naša najdraža, zauvek!“…

Pretpostavlja se da je Svetlana u svom domu, što je i njen otac potvrdio. Njeni bliski prijatelji poslednjih dana prenosili su u kakvom psihičkom stanju se nalazi pevačica, ali da je ipak jaka i da će sve ovo što joj se dešava stoički podneti.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Fantom-svako veče za Cecu buket ruža!

Ukinuta zabrana za Cecu!

Lukas posetio Cecu u kućnom pritvoru!


Nema komentara na “„Ko mi dirne Cecu, ubiću boga oca!“”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump