Leka: Nina je rodila lava!

Iako joj je termin bio tek 7. aprila, voditeljka Nina Radulović juče je na svet donela dečaka.

I tako usrećila svog supruga Branislava Lečića time što je treći put postao tata.

Naime, Nini su malo ranije krenuli trudnički bolovi i Leka ju je odmah odvezao lekaru, koji im je samo saopštio da su kontrakcije takve da će za nekoliko sati morati da je porode. Srećni tata Branislav je za „Alo!“ kroz osmeh ispričao kako se oseća i otkrio da će se njegov i Ninin sin zvati Lav.

 

– Presrećni smo! Sve je proteklo u najboljem redu! Sve vreme sam bio uz Ninu i prisustvovao sam porođaju. Osećaj je neverovatno lep i zahvaljujem se bogu što se sve završilo kako treba. Verujte, bolje nije moglo da bude! Skoro smo sigurni da će se naš sin zvati Lav, a ja sam danas najsrećniji čovek na svetu! – uzbuđeno nam se pohvalio Lečić i dodao da je već počeo da slavi to što je po treći put postao otac.

Inače, juče ujutru Leka je Ninu odmah odvezao u bolnicu i po njihovom dogovoru prisustvovao porođaju, jer je to bila Ninina želja od trenutka kada je ostala trudna. Nema veze što ovo nije prvi put da Leka prolazi kroz ovakve stvari, ali je priznao prijateljima da ima veliku tremu:

– Porođaj je protekao u najboljem redu, a Leka je bio presrećan što su dobili sina. Kada se sve završilo, novopečeni tata je naručio cveće za svoju dragu sa posvetom koja joj je u tom trenutku puno značila, ali samo oni znaju šta je tu pisalo. Branislav je odmah javio celoj porodici srećnu vest i oni su se istog trena uputili ka bolnici. Prijatelje je kasnije sinoć okupio u jednom beogradskom lokalu i uz piće i muziku slavili su do jutra – dodao je naš izvor.

izvor: Alo!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nina i Leka ne spavaju zajedno!

Tanja Savić postala mama – rodila dečaka!

Mina Lazarević rodila sina!


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “Leka: Nina je rodila lava!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump