Madona nova Katarina Rebrača?!

Humanitarna organizacija za Malavi pevačice Madone je pod istragom američkog federalnog biroa (FBI) zbog sumnjivih aktivnosti.

Agenti iz Los Anđelesa istražuju

mutne radnje i nepravilnosti humanitarne organizacije „Kids Charity“, dok je njen PR odbio da daje ikakve izjave na tu temu. „Kids Charity“ je od 2001. prikupio 33 miliona dolara i tvrde da su pomogli 60 000 mališana u 3 države. Na sajtu ove organizacije piše da su „najveći svetski socio-emotivni program (?) za učenje“. Umešanost Madone u sve ovo nije baš jasna, a organizacija je svoj prvobitni cilj za Malavi napustila jer je već 2,4 miliona dolara potrošeno na nepotrebni luksuz. Inače, cela situacija liči na malverzaciju Katarine Rebrače sa njenim fondom protiv raka dojke. Mada je veliko pitanje da li će Madona ikada završiti u pritvoru.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Uhapšena Katarina Rebrača

Katarina Rebrača puštena iz pritvora

Na Fejsu grupa „Katarina Rebrača – Monstrum“


Nema komentara na “Madona nova Katarina Rebrača?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump