Marija i Danijel otvaraju školu pevanja!

Jedna od naših najboljih pevačica i pobednica Evrosonga 2007. godine Marija Šerifović i njen brat i učesnik „Dvora” Danijel Pavlović.

Odlučili su da otvore školu pevanja „Vivo”.

Velika želja da rade sa decom i prenesu stečeno iskustvo Mariji i Danijelu dala je motivaciju za realizovanje ideje o otvaranju ustanove, koja će se po mnogo čemu razlikovati od već postojećih škola takvog tipa. Pored časova koji će im omogućiti vežbanje glasa i usavršavanje muzičkog obrazovanja, Marija i Danijel će polaznicima svoje škole pružiti i mogućnost rada u studiju, naučiti ih scenskom ponašanju kao i koordinaciji sa medijima, bez čega uspeh na muzičkoj sceni ne bi bio moguć.

Polaznicima škole časove će držati Marija i Danijel, a imaće mogućnost da čuju i predavanja poznatih ličnosti iz sveta šou-biznisa, kako sa ovih prostora tako i iz ostalih delova Evrope. Takođe će se družiti i sa najboljim stilistima, frizerima i šminkerima koji će im pomoći da izgrade autentični vizuelni identitet.

Najbolji polaznici biće nagrađeni pesmom, ali i mogućnošću da rade kao prateći vokali na Marijinim koncertima.

Izvor: Press


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Dapčevićeva otvara školu pevanja!!!

Sandra, Darko i Danijel pobedili! /video/

Aca Lukas i Marija Šerifović snimili duet!


Nema komentara na “Marija i Danijel otvaraju školu pevanja!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump