Milena i Nemanja ponovo zajedno!

Na promociji prvog singla i spota za pesmu „Volela si” klupskog pevača i bivšeg učesnika rijalitija „Dvor” Amela Ćemala Ćeme.

Koju je upriličio na splavu „Amsterdam”,

pojavili su se dojučerašnji par Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović.

 

Naime, iako su došli odvojeno, tokom cele večeri nisu se odvajali jedno od drugog, što je oštro oko fotografa i zabeležilo. S obzirom na to da je Milena na promociju svog cimera i najboljeg druga Ćeme došla poslednja zbog nastupa koji je imala u inostranstvu, svi su primetili da je Nemanja bio nervozan jer nije bio siguran da li će njegova bivša draga uopšte stići. Čim je ugledao Milenu, kao da ga je obasjalo sunce, pa joj je odmah prišao i pozvao je da sedne do njega u separe. U trenutku kad su pristigle sve zvanice, domaćin večeri im se obratio.

– Uplašio sam se da moja najbolja prijateljica neće doći – našalio se pevač, i nastavio: – Sad kad su svi moji prijatelji na okupu, želim da vam zahvalim što ste uvek bili uz mene i što podržavate moj rad.

U izobilju hrane i pića uživali su mnogobrojni prijatelji i kolege sa estrade, kao i bivši učesnici „Dvora”.

 

izvor: Press


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Milena i Nemanja se prepucavaju preko „fejsa“!!!

Milena i Nemanja se vatali pred kamerama!

Milena Ćeranić i Bane Mojićević ipak zajedno!


Nema komentara na “Milena i Nemanja ponovo zajedno!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump