Nata i Dača još u braku

Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović, koji su odlučili da se razvedu krajem januara ove godine

Te početkom februara potpisali papire za sporazumni razvod u kancelariji

novosadskog advokata Dragana Gojkovića, nikako ne uspevaju da promene bračni status. Danilo je prvog aprila zvanično promenio advokata i izgleda da je time ovaj slučaj dobio nove dimenzije koje bi mogle da naprave dodatne probleme i prolongiraju rastavu. Natašin advokat Dragan Gojković zatečen je Dačinim novim odlukama i ispričao je za „Blic“ da je smatrao da je pitanje sporazumnog razvoda završeno, te da sada od zvaničnog sastanka ove dve strane zavisi kako će izgledati kraj. „Da Danilo nije moj klijent, saznao sam iz vaših novina, a potom me je pozvao kolega Nemanja Aleksić, njegov novi advokat, da mi zvanično to i saopšti i istovremeno mi je rečeno da sve što je potpisano ne važi, te da ćemo morati sve ispočetka. Moja stranka i ja smo do tog trenutka smatrali da je pitanje razvoda završeno, ali očigledno je da nije. Ne znam koji su novi momenti nastupili i sve će biti jasno na sastanku koji bi trebalo da ugovorimo uskoro. Ne znam kada će biti sastanak, čekam poziv Danilovog advokata gospodina Aleksića“ objasnio nam je Natašin advokat . Gojković smatra da bi moglo biti problema.

 

„Ikodinovića nije ništa naljutilo, jednostavno, odlučio je da otkaže punomoć dosadašnjem advokatu“ kaže Dačin novi zastupnik Aleksić. „Sporazumni razvod više ne važi. Ili ćemo se van sudnice dogovoriti o svemu i rešiti to za desetak dana, ili ćemo voditi parnicu i dogovarati se u sudnici.“ Bivši vrhunski sportista i pop pevačica su prvobitno postigli dogovor o svim bitnim detaljima, pa čak i starateljstvu nad detetom. Po tom dogovoru, u zajedničkom stanu u novosadskoj Sremskoj ulici (kupljenim novcem od prodaje stana u naselju Lipov gaj), ostala je Nataša sa njihovom ćerkom Hanom, dok su dva stana u Beogradu pripala Dači, koji sa ortakom upravlja kafanom „Tako je suđeno“.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nataša i Danilo potpisali razvod!

Razlog za razvod: Dača prevario Natašu?

Bračni par se sastaje da ponovo deli imovinu


Nema komentara na “Nata i Dača još u braku”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump