Raskinuli Milena i Nemanja!

Nemanja Stevanović i Milena Ćeranić više nisu zajedno.

Nakon godinu i po dana veze, pevač je shvatio da su svi koji su mu skretali pažnju na ponašanje njegove drage možda

ipak bili u pravu, te je posumnjao da ga voljena vara.

„Agonija traje skoro mesec dana. Prijatelji mu već neko vreme skreću pažnju da je njegova draga našla drugog, a onda je i on počeo da veruje u to. Svađali su se danonoćno, a neretko je rasprava pretila da preraste u fizički obračun“, navodi izvor Kurira, odlično upućen u odnos dvoje nekadašnjih „grandovaca“.

Oni su se, kako tvrdi ovaj izvor, protekle srede dogovorili o raskidu, kao i to da će javnosti servirati priču da je ljubav nestala (to je izgleda recept koji se ovih dana prodaje).

Prema saznanjima Kurira, Milena je odavno „hladna“ prema Nemanji, ali je zato zagrejana za dobro situiranog beogradskog preduzimača crnogorskog porekla.

U sutrašnjem broju magazina Hello! možete pročitati ispovest Milene Ćeranić i Nemanje Stevanovića koji govore o razlozima prekida njihove veze!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Farma: Raskinuli Milena i Nemanja /video/

Milena i Nemanja ponovo zajedno!

Milena i Nemanja se prepucavaju preko „fejsa“!!!


Nema komentara na “Raskinuli Milena i Nemanja!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump