VB: Raskinuli Nemeš i Marijana /video/

Kategorija [ Reality Show, ZANIMLJIVOSTI ]

Sinoć je u kući VB bila žurka. Ukućanii su se lepo provodili, neki su popili više, a neki manje.

Svi su bili podjednako raspoloženi, i “članovi EU”, kao i oni koji to nisu. Naravno,

Marijana je popila po koju više, što sada već i nije ništa neuobičajeno. Nemeš i ona su igrali, on joj je pevao i sve je delovalo kao da ovaj zaljubljeni par nema ni jednu muku. Međutim, tik pred spavanje, golubčići su legli, Nemeš je legao preko nje. Šaputali su na kratko, i onda je Marijana sa sebe ljutito odgurnula Nemeša, a raskinuli su jer je ona iskulirala njegovu ponudu za brak što je rezultiralo njegovim napadom besa. Naime, Nemeš je ustao, i krenuo ljutito da udara zid, neprestano, govoreći: “Jebem ti i pijana posla i džin,” aludirajući očigledno na Marijanu i njena alkoholisanja stanja. Nemeš je svoju agresiju nastavio da ispoljava u tuš kabini, rušeći sve što mu se našlo pod rukom.

 

Nemeševa mama: „Marijana je plaćena za seks!“ Emoušn: „Niko nije plaćen za bilo koje zadatke“

 

Majka Nikole Nemeševića, Nada, odlučila je da izbaci sina iz kuće ako poželi da joj za snajku dovede Marijanu (još uvek) Čvrljak!Naime, da li zato što ne može više da izdrži pritisak javnosti i prepričavanja o ponašanju svog sina jedinca ili iz nekog drugog razloga, Nemeševićeva je rešila da se uživo uključi u program „Pozovi Velikog Brata“ i kaže svoje, ne lepo, mišljenje o potencijalnoj snaji. Uključenje u program se desilo dok je Marijana Mićić vodila emisiju u kojoj joj je gost bila izbačena ukućanka Slavica Đulejić i dok su ćaskale o odnosu Marijane i Nemeša. Tada je gospođa Nemešević uskočila u program i počela da viče i da vređa Čvrljakovu, za koju je rekla čak i da ima seks s njenim sinom zbog para.

“Više emisiju ni ne gledam nego mi prijatelji prepričavaju događaje. Naši prijatelji iz Hrvatske rekli su nam da je Marijanin život dosadan, da je bolesna, kao i da je dobila novac od produkcije za seks u kući, ali ne samo s jednim muškarcem. O njoj nemam ništa lepo reći. Ona neće doći u Beograd, niti će živeti sa Nemešom. Mogu jedino biti beskućnici i klošari, ali u stanu u Beogradu sigurno neće živeti. Nisam rekla da je Marijana pijanica, ali je alkoholičarka jer stalno nešto pije”, vikala je Nada, dok je voditeljka pokušavala da je smiri. “On je sebi uništio život. Samo se nadam da Marijana neće preneti mom sinu neku neizlečivu bolest”, nastavila je sa prozivkama Nikolina mama, a zatim spustila slušalicu, ne dozvolivši da joj Mićićeva odgovori bilo šta. Doduše, ona je svejedno prenela stav produkcije da niko nije dobio nikakav zadatak i da će o svemu moći da se ispriča sa sinom kada bude izašao iz rijalitija. Pošto je u svom javnom istupu Nada Nemešević optužila i produkciju „Emoušn“ da plaća učesnike da bi imali seks, iz ove kuće su se oglasili i oštro demantovali. “Gospođi je lakše da tako razmišlja i da se teši time. To nema veze s istinom. Niko nije plaćen za bilo koje zadatke niti postoje zadaci o kojima javnost nije obaveštena“, rekli su za “Alo!” iz produkcije „Emoušn“.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=T0wcZS8NdHI

Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


VB4: Marijana i Nemeš seksom drmali autobus

Nemeševa mama ne priča o „gospođi Čvrljak“

VB: Pijana Marijana razbijala, Nemeš plakao


Tagovi: [ , , , , ]

Nema komentara na “VB: Raskinuli Nemeš i Marijana /video/”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump