VB: Soraja i Nirmal prekinuli prijateljstvo

Kategorija [ Reality Show, ZANIMLJIVOSTI ]

Svađa dvoje ukućana je počela oko sasvim nebitne stvari, da bi na kraju da bi na kraju cele priče, Nirmal rekao da je Soraja mrtva za njega.

Naime, za vreme trajanja zadatka,

Nirmal i Soraja su bili vezani kao par i morali su da sve rade zajedno. Međutim, prilikom raspakivanja kofera Soraja nije želela da pravi društvo Nirmalu i htela je da se odveže pa su iskoristi svoje pravo od tri min da budu odvezani. On joj je to zamerio, te je svađa tu krenula, da bi se završila tako što je Nirmal Soraju nazvao „crnogorkom“, i nekim ko bi jako želeo da bude beograđanka ali nije. Soraja mu nije ostala dužna, pa se tako par u kući jako posvađao i time završio svoje prijateljstvo. I Nirmal i Soraja su posle svađe iskoristili svaku priliku da popljuju jedno drugo kod drugih ukućana i time pridobiju što veću naklonost ukućana.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


VB: Izbačeni Lester, Nemeš, Nikola i Nirmal!

VB: Nirmal vređao voditeljku Antoniju!?

Soraja čačka mečku!


Nema komentara na “VB: Soraja i Nirmal prekinuli prijateljstvo”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump