Željko i Jovana proslavili pomirenje!

Posle raskida veridbe, priče o njenom neverstvu i pomirenja koje je usledilo tri nedelje nakon što je Jovana skinula verenički prsten.

Željko Joksimović i

Jovana Janković su obnovili zavete pa su odlučili da pred svetom pokažu koliko se vole.

 

Tako su sinoć organizovali veliku gala žurku na poslednjem spratu poslovnog centra „Ušće“ na kojoj su osim pomirenja proslavili i tri godine otkad su otpočeli svoju vezu. Kako i dolikuje, na proslavu su prvi došli domaćini i to sat i petnaest minuta pre zakazanog termina. Bez želje da daju bilo kakve izjave, ali sa osmehom na licu, Joksimović i Jankovićeva su ušli u zgradu i uputili se u klub na poslednjem spratu zgrade. Da su njihove zvanice vrlo savesne uverili smo se kada su tačno u 21 sat gosti počeli da pristižu. Tako je prvi na žurku stigao Željkov dugogodišnji menadžer i prijatelj Bane Obradović koji je slavljenicima doneo piće i cveće a za njim su stigli i voditelj Srđan Predojević kao i ministar policije Ivica Dačić koji je na pitanje da li će pevati na proslavi rekao:

– Neću, ipak to Željko bolje radi!

Nakon što su došli i ostali gosti, među kojima su bili novinarka Tanja Jordović, Danijela Karić sa suprugom Nikolom Martaćem i pevačica Jelena Tomašević, žurka je mogla da počne. Mikrofona se, kako saznajemo, u jednom trenutku dohvatio i Joksimović koji je svojoj dragoj posvetio pesmu „Žena za sva vremena“. Uz obilje jela i pića luda zabava je potrajala do jutarnjih sati.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Željko i Jovana se venčali i u Srbiji!

Željko i Jovana na odmoru u Budvi!

Željko i Jovana na ćevapima sa Karićima!!!


Nema komentara na “Željko i Jovana proslavili pomirenje!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump