Ana Nikolić ima bebu!!!

Dugogodišnji san pevačice Ane Nikolić o tome da se ostvari kao majka konačno se ispunio!

Naime, pevačica je postala staratelj jednoipogodišnjeg mališana iz Japana

Išimaru Masahiro Taikija, čiji su roditelji zbog posledica cunamija bili prinuđeni da svoje dete daju nekom na određeno vreme.

 

– Pre 15 dana roditelji su ga doveli u Beograd, razgovarali smo satima i ostali su kod nas dva dana dok se nismo dobro upoznali, a potom su malo mirniji otputovali nazad u Japan. On je sjajan mališan i u meni budi posebne emocije. Naš dogovor je da budem staratelj i hranitelj njihovog deteta dokle god to bude bilo potrebno, a pošto se stanje u Japanu još ne popravlja, nemoguće je u ovom trenutku reći do kada će to biti. Ipak, trudim se da se prema dečaku ponašam kao pravi roditelj jer ne želim da bude ni na trenutak uplakan. Doduše, možda malo preterujem – kroz osmeh je za magazin „Story“ ispričala Nikolićeva, koja sa svojom novom bebom priča na engleskom jeziku.

– Mama Miljana mi je najveća pomoć, ali budući da preko nedelje imam nastupe, odmah sam unajmila dadilju. Mi se trudimo da bude nasmejan, a ja mu poput svake posvećene mame poklanjam igračke i udovoljavam svim njegovim željama. Već posle nekoliko dana, shvatila sam da se vezujem za dete kome smo moja mama, brat i ja dali nadimak Miki – rekla je pevačica i objasnila da se ona nije još ostvarila kao majka jer se dosad nije pojavio onaj pravi.

– Dosad se nije pojavio onaj pravi, kojem bih poželela da rodim dete, ali jedva čekam da se to dogodi- prokomentarisala je Ana, ali i rekla da ima utisak da će mališana preterano razmaziti.

 

– Veoma sam svesna odgovornosti, ali najpre prema detetu. Niko ne može da vam objasni dovoljno dobro dok vam se takve stvari ne dese. Mislim da se ne snalazim loše, ali mnogi mi kažu da ću preterano razmaziti Mikija – priča popularna pevačica i nada se da će njen mališan uskoro progovoriti i srpski.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


„Ana Nikolić ima najbolji album!“

Ana Nikolić ima dvojnicu!!!

Ana Nikolić za jednu osobu!!!


Jedan komentar na “Ana Nikolić ima bebu!!!”

  • sonja
    11 maja, 2011, 9:20

    hmm toliko nase dece bez roditelja ,a uzela dete iz Japana,,,,sta reci Mad

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump