Ceca proslavila Anastasijin 13. rođendan

Za razliku od prethodnih godina Ceca je okupila samo najuži krug prijatelja zbog čega se rasplakala dok je ćerki čestitala rođendan.

– Ceca se rastužila jer

Anastasiji nije priredila gala proslavu kakve je prethodnih godina pravila za rođendane svoje dece. Ona je ove godine zbog kućnog zatvora koji je uskoro očekuje odlučila da pozove samo najužu porodicu i tako obeleži rođendan svoje mezimice, ali se u trenutku dok joj je čestitala i davala poklon rasplakala. Ceci je žao što zbog situacije u kojoj se ona nalazi mora da trpi njena porodica i što nije mogla da smogne snage i napravi veliku zabavu Anastasiji – objašnjava naš izvor i dodaje:

 

– Najveći razlog što se odlučila za intimno slavlje jeste što bi je većina gostiju zapitkivala o tužbi i time otvarala „ranu“ koja je još sveža. Iako joj deca ne zameraju jer sa njom dosta pričaju o svemu i razumeju novonastalu situaciju, Ceca brine da to ne ostavi posledice na njihovo odrastanje. Ceca je ubrzo posle suza uspela da se suzdrži pa se oraspoložila uz večeru.

 

Kako Press saznaje, među najbližima na Anastasijinom rođendanu našao se i kreator Saša Vidić, Cecini roditelji Sloba i Mira Veličković, sestra Lidija i zet Predrag Ocokoljić i njihovi kumovi.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ceca proslavila Anastasijin rođendan!

Ceca proslavila prvi Viktorov rođendan

Ceca proslavila 36. rođendan! /video/


Nema komentara na “Ceca proslavila Anastasijin 13. rođendan”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump