Cecin favorit pesma „Sudbine kod“

Mada se na omotu novog studijskog albuma Svetlane Cece Ražnatović pod nazivom “Ljubav živi” prvi put neće naći njena slika.

Folk diva se pre nekoliko meseci u

crnom negližeu “a la Monika Beluči” slikala za jednu reklamnu kampanju koja je stopirana zbog aktuelnih dešavanja u pevačicinom životu. Pomenute fotografije će, navodno, biti korišćene za kampanju albuma “Ljubav živi”. Prvi singl sa njega je “Šteta za mene”, čiji refren glasi: “Ma, ne voliš ti mene kol’ko je meni do mene ravno, ja niko sam i ništa, makar neću propasti slavno, a uspela sam, zar ne, da me svi zaborave, pa i ti. Evo, odbijam da budem prva, na toj počasti zbogom i hvala, jer tu mrvu sebe ja bih sebi dala”. Tekstopisac Marina Tucaković poručuje da su Cecine nove pesme zahtevne i nisu na prvu loptu, ali da ni pevačica “nije proizvod od mesec dana”. Pesma ‘Sve što imam i nemam’ ima škakljiv tekst koji govori o ljubavnom trouglu, o kojem Ceca često peva: ‘Ljubavi, a gde je tu moj znoj, da bog da umro na njoj, ti grešiš, a greh je moj’. Tekst za naslovnu numeru ‘Ljubav živi’ napisali su kompozitor Aleksandar Milić Mili i Milan Bojanić iz ‘TAP 011’, a jedan deo glasi: ‘Mi sagli smo glave, u strahu da biće još gore, i biće jer sagli smo glave, a ljubav živi i kucnuće čas kad će doći po nas. I kada te pita, ti reci i digni svoj glas da ljubav živi”. Marina Tucaković naglašava da je Cecina omiljena pesma “Sudbine kod”, ali te stihove nije želela da otkriva.

Update: EKSKLUZIVNO … Poslušajte delove dve nove Cecine pesme

https://www.youtube.com/watch?v=bXYdd68TuSk&feature=player_embedded

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Milić Vukašinović ima pesmu za Cecu

Ceca ustupila pesmu Romani

Pesma Željka Joksimovića favorit u Oslu /video/


Nema komentara na “Cecin favorit pesma „Sudbine kod“”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump