Hrvati vrbuju Šerifovićevu

Nakon lošeg plasmana Hrvatske na ovogodišnjem Evrosongu u Diseldorfu.

Pokrenuta je inicijativa na društvenoj mreži “Fejsbuk” da ih

sledeće godine u Azerbejdžanu predstavlja Marija Šerifović. Pevačica za “Blic” nije htela da komentariše ovakve informacije, rekavši da još nije dobila konkretnu ponudu.

– Vidim ja da je ta šala sada svima najinteresantnija. Ne mogu da dajem odgovore na takva pitanja. Ja još nisam dobila nikakvu ponudu. Kada bude postojala bilo koja službena ponuda, onda ću o tome i da govorim – rekla je Marija za “Blic”.

S obzirom na to da su Hrvati doživeli fijasko i da se nisu plasirali u finale na ovogodišnjem festivalu, a i da poslednjih desetak godina ostvaruju prilično loše rezultate, ideja je odlična, samo što pevačica još ne zna da li bi učestvovala na istoimenom takmičenju.

 

 

– Teško da bih se ja više pojavljivala na Evroviziji i pevala za bilo koga, ali dobro, svaku ponudu treba razmotriti i u skladu sa tim videti šta dalje – rekla je Šerifovićeva, koja je oduševljena i veoma počastvovana plasmanom “Molitve”, koja je svrstana među 25 najboljih pesama koje su izvedene na Evroviziji.

 

 

– Veoma mi je drago što je “Molitva” među 25 pesama koje su izvedene u poslednjih 55 godina na najvećem muzičkom takmičenju u Evropi – Pesmi Evrovizije, a naročito mi je drago što je zauzela treće mesto. To nije nimalo mala stvar. Nisam sigurno mogla da budem ispred predstavnika Italije Domenika Modunja, koji je 1958. godine otpevao “Nel blu dipinto di blu” i čija je numera proglašena za najbolju i legendarne “Abe”, koja je pesmom “Vaterlu” 1974. godine predstavljala Švedsku, a koja je zauzela drugo mesto. Ovo je fenomenalan plasman i to je najviše moguće mesto za mene, a zadovoljstvo je ogromno. Drago mi je što ljudi i dalje cene ono što treba da cene – kaže Marija, koja se trenutno odmara i u skorije vreme nema nikakvih poslovnih planova.

 

 

Grupa koju su Hrvati osnovali na “Fejsbuku” odmah je postala veoma popularna, u nju se prijavio veliki broj zainteresovanih, pa se cela ta priča, od dobre šale, polako pretvorila možda i u najavu odličnog poslovnog predloga za srpsku pevačicu, koja je uspela da Evroviziju dovede u Beograd. Ovo takmičenje je odlična promocija jedne zemlje, naročito ako odnese pobedu, a kako su Hrvati toga svesni, očigledno su hteli da sledeće godine igraju na sigurnu kartu.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Marija Šerifović i „Party tonight“ /video/

Marija Šerifović ostala bez „anđela“

Aca Lukas i Marija Šerifović snimili duet!


Nema komentara na “Hrvati vrbuju Šerifovićevu”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump