Kaća i Bane imali saobraćajnu nezgodu

Zvezda Granda” i pobednica rijalitija „Farma” Katarina Živković i njen dečko maneken Branislav Janković doživeli su saobraćajnu nezgodu.

Kada ih je na

semaforu kod „Beogradske arene” udario taksista. Naime, do nesreće je došlo jer zgodni maneken nije želeo da prođe kroz žuto svetlo, pa je u trenutku kada je zakočio u njegov “audi” udarilo taksi vozilo. Katarina je odmah pozvala policiju, koja je obavila uviđaj.

– Imali smo nezgodu, ali nije se desilo ništa strašno, taksista nas je malo udario u zadnji trap jer mu se žurilo, ali Bane nikada ne prolazi na crveno svetlo i zato se zaustavio. Došlo je do verbalnog okršaja između njih dvojice, ali je ubrzo došla i policija, koja je obavila uviđaj i ustanovila da je taksista kriv. Nije bilo prijatno, ali je sve prošlo kako treba, a šteta na Banetovom „audiju” je minimalna – ispričala je za “Press” Katarina, koja je odmah posle nezgode otputovala za Švedsku, gde ima zakazane nastupe.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ksenija i Filip imali saobraćajnu nesreću

Kaća i Bane imaju nove veze?!

Kaća i Bane ipak zajedno!


Nema komentara na “Kaća i Bane imali saobraćajnu nezgodu”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump