Milena Ćeranić i Bane Mojićević ipak zajedno!

Milena Ćeranić i Bane Mojićević ponovo su zajedno!

Njih dvoje su na slavlju povodom veridbe zajedničkih prijatelja došli ruku pod ruku i nisu se odvajali celo veče.

Bivši par je obnovio romansu još dok je pevačica bila u vezi s Nemanjom Stevanovićem. Milena i Nemanja su na sve načine pokušavali da demantuju da je Čačanin razlog njihovog raskida, a kao argument su potezali to što on ima devojku. Ali, i njoj je izgleda sve dozlogrdilo.

„Bane je svoju devojku ubeđivao da su sve samo novinarska naklapanja, međutim, ona je rešila da okonča agoniju. Pokupila je stvari iz njegovog iznajmljenog stana, u kojem je bila poslednjih meseci. Histerisala je što je laže mesecima i pale su baš teške reči“, priča izvor blizak pevaču.

Ipak, čini se da je Mojićević samo to i čekao ne bi li se sa novom-starom devojkom pojavio u javnosti. Ipak, još uvek ni jedno od njih ne želi da potvrdi da su obnovili romansu. „Strašno! I dalje nemam komentar“, odgovorio je na pitanje da li je u vezi sa Milenom, dok je ona bila nedostupna za komentar.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Bane Mojićević: Ne mogu da prepoznam Milenu

Milena Ćeranić: Nisam sponzoruša!

Milena i Nemanja ponovo zajedno!


Nema komentara na “Milena Ćeranić i Bane Mojićević ipak zajedno!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump