Nata uzela Dačinog advokata!

Taman kada smo pomislili da je razvodom konačno stavljena tačka na medijsku sapunicu Nataše Bekvalac i Dače Ikodinovića.

Bivši supružnici su nas, po ko zna koji

put, razuverili!

 

Novosadska barbika je odlučila da angažuje advokata svog nekadašnjeg supruga Nemanju Aleksića da je zastupa u nekim sporovima koje planira da pokrene. Iako su neki odmah pomislili da je Bekvalačeva to uradila samo da bi nervirala Ikodinovića, „Alo!“ saznaje da je ovaj potez bio iz čisto praktičnih razloga!

– Nataša je angažovala Aleksića zbog sporova koje ima sa pojedinim medijima još iz perioda dok je bila u braku sa plavim delfinom. Takođe, njih dvoje planiraju da zajedno podignu neke tužbe, tako da nema potrebe da zbog toga angažuju dva advokata jer je to dupli trošak – kaže naš sagovornik i dodaje:

– S obzirom na to da njih dvoje smatraju da im je naneta nepravda od pojedinih pisanih medija koji su izveštavali iznoseći na taj način njihov „prljav veš“, zajednički su odlučili da ih u nastavku suđenja brani isti pravnik zastupnik Nemanja Aleksić. Njihov advokat će u najskorijem vremenskom roku poraditi na starim sporovima, ali isto tako i na novim, u kojima će Nataša i Dača tražiti odštetu od medijskih kuća na konto svog duševnog bola. Nata je jako besna što se njeno ime gotovo svakodnevno povlači po medijima, što joj, prema njenom mišljenju, kalja ugled i čast.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nataša i Dača se sporazumno razveli

Nataša poželela sreću Dači!

Nata i Dačo podneli papire za razvod braka?!


Jedan komentar na “Nata uzela Dačinog advokata!”

  • ana
    15 maja, 2011, 9:25

    kakav joj ugled i cast kalja kad ga je vec ionako i sama ukaralja svim glupostima koje je uradila i izrekla do sada-Svi se mi vencavamo i razvodimo pa neka i ona svati da nije nedodirljiva i da sve nas pogadja isto zlo bili ljudi bez slave ili sa njom..dobro dosla u stvarni svet oko sebe

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump