Nataša Bekvalac pružila Ljubi još jednu šansu!

Nataša Bekvalac odlučila je da, posle burne svađe, ipak ostane sa Ljubom Jovanovićem, ali tek nakon što joj je čvrsto obećao da.

Dok su zajedno, neće sesti na motor!

Naime, pevačica je Ljubi zapretila da će ga ostaviti ukoliko ga još jednom vidi na motoru, što je i razumljivo s obzirom na to da je prošla pravi pakao kada je njen, sada već bivši muž Danilo Ikodinović, doživeo saobraćajnu nesreću u junu 2008. godine. „Nataša je bukvalno poludela kad je shvatila da je i Ljuba navučen na motore. U prvi mah je htela da ga ostavi, ali je on čvrsto obećao da će bataliti brzu vožnju, pa je rešila da mu pruži još jednu šansu. Jasno mu je stavila do znanja da nema nameru da strepi nad njegovim životom i on je to prihvatio jer mu je veoma stalo do Nataše“, kaže izvor „Scandala“. Da li će tako i biti, videćemo!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nataša Bekvalac ponovo intrigira javnost!

Bojana: Vlada i ja smo braku dali još jednu šansu!

Nataša i Dača više i ne spavaju zajedno!


Nema komentara na “Nataša Bekvalac pružila Ljubi još jednu šansu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump