Nataši Bekvalac pas demolirao stan

Pop pevačica Nataša Bekvalac pronašla je pre nekoliko dana na ulici zlatnog retrivera.

Kojeg je privremeno smestila u svoj stan dok mu ne pronađe vlasnike. Međutim, nestašni pas

napravio je lom u Natašinom stanu, a ona nije sigurna da li će ga posle svega zadržati.

 

Pošto njena pudlica nije baš najbolje prihvatila ulazak novog psa na svoju teritoriju, pevačica je retrivera smestila u jednu od soba i otišla do ‘Pet šopa’ da kupi hranu za svoje ljubimce. Međutim, kada se vratila videla je demoliran stan.

 

‘Nataša se našla u gadnim mukama jer joj je gajba totalno uništena od psa, koji joj je iz besa pocepao zavese, izgrizao nov nameštaj i uneredio skupocene tepihe svojim izmetom i mokraćom’ rekao je izvor za ‘Alo’ i dodao da pevačica ipak nema nameru da odustane od retrivera i pokušaće da izađe na kraj sa dva psa u stanu.

 

‘U haosu sam, po ceo dan trčkaram i čistim po stanu. Ne znam šta da radim jer sam psa zavolela, ali neću moći da izdržim dugo ako nastavi ovako da se ponaša’ rekla je Nataša za ‘Alo’.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nataša i Dača ovih dana se sele u novi stan!

Nata prodala Koletov stan

Ivanović prozvao Natašu Bekvalac!


Nema komentara na “Nataši Bekvalac pas demolirao stan”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump