Nikolina Kovač tuži „Grand“

Posle Ane Sević, još jedna učesnica „Zvezda Granda“ je izarazila svoje nezadovoljstvo zbog baraža koji je održan u subotu.

Nikolina Kovač je najavila da će tužiti

„Grand“ jer tvrdi da je veliki broj onih koji su u baražu hteli da glasaju za nju, ali nisu mogli. Snajka Milorada Dodika kaže da ima i dokaz za svoje tvrdnje:

 

– Sve ćemo dokumentovati i ozbiljno razmišljam da podnesem tužbu. Imam preko 1.000 SMS poruka od prijatelja, rodbine i fanova kao dokaz da je došlo do velike prevare, a šta je sa ostalim do kojih nismo došli… Ovo je velika malverzacija, koja je i te kako degradirala „Grand“. Providno je i bezobrazno. Moja porodica je u Bosni veoma poznata i nemoguće je da sam dobila ovako mali broj glasova. Jednostavno, SMS poruke za mene i Andreanu Čekić su opstruirane – rekla je Nikolina za „Kurir“.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nikolina i Saša zajedno i u pesmi!

Milan: Još jedna tužba za „Grand“ u najavi

Nikolina i Kapor u ljubavnoj vezi!


Nema komentara na “Nikolina Kovač tuži „Grand“”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump