Ovako će da izgleda omot Cecinog albuma

Novi album Cece Ražnatović „Ljubav živi“, koji će se uskoro pojaviti, napraviće estradnu revoluciju kvalitetom pesama.

Načinom na koji će publika moći da dođe do pesama, ali i

potpuno novim vizuelnim identitetom i marketingom.

 

Naime, omot CD-a, koji Press ekskluzivno objavljuje, zbog situacije u kojoj se Svetlana Ražnatović nalazi posle nagodbe sa tužilaštvom, neće sadržati njenu sliku, već će put do slušalaca tražiti u jednostavnom trouglu: „Miligram“, Ceca, „Ljubav živi“.

 

Aleksandar Milić, kompozitor koji je uradio ceo Cecin CD, otkriva za Press da je idejno rešenje za omot albuma napravio „Miligramov“ dizajner Omar Saračević, sa namerom da marketing ovog projekta bude primeren situaciji, sveden i odmeren, ali istovremeno i visokokvalitetan, kako bi uspostavio nove trendove i standarde.

Ceca zadovoljna albumom

 

– Moram da kažem da se i Ceca oduševila kada je videla kako će izgledati omot albuma, jer se radi o nečemu novom, sofisticiranom, do sada neviđenom na našem tržištu. Uz to, ona ima potpuno poverenje u sve što „Miligram“ radi jer je kroz saradnju sa mnom godinama unazad imala samo uspehe – navodi jedan od najtiražnijih kompozitora na Balkanu Aleksandar Milić Mili, i napominje da će omot albuma biti napravljen od ekološkog, reciklirajućeg papira, što je još jedan evropski i svetski pomak.

 

Omot albuma sadržaće u sebi nazive i tekstove pesama, za koje Mili kaže da će oduševiti publiku i promovisati ideju ljubavi:

 

– Moj favorit je pesma „Ljubav živi“, koja nosi jednu posebnu emociju i stil koji do sada kod nas nije bio prisutan. Ceci se najviše svidela pesma koja govori o kodu sudbine – dodaje Milić.

 

On napominje da će u svih devet numera ljubav biti opevana sa svim osećanjima i stanjima koje nosi, od zaljubljenosti, razočaranja, sujete, ljubomore, kletve, nade i želje.

Omnibus o ljubavi

 

– Biće to zaista pravi omnibus o ljubavi i verujem nešto najbolje što je Ceca do sada uradila – navodi Mili.

 

Inače, prva pesma „Šteta za mene“, kao što je Press objavio, Cecinim fanovima biće dostupna 30. maja sistemom daunlouda, i to isključivo sa sajta www.miligrammusic.com. Do 17. juna, kada će se CD naći u prodaji, sa istog sajta fanovi će moći da kupe sve pesme.

 

– Izuzetno je važno da se uvede red na muzičko tržište i da fanovi kada kupe pesmu preko našeg sajta znaju da je ona njihovo legalno vlasništvo. Svaku vrstu krađe i pirateriju trudićemo se da sankcionišemo. Daunloud sa interneta je izuzetno važan za Cecinu publiku u dijaspori koja će istovremeno kad i njeni fanovi u Srbiji moći da uživaju u hitovima – zaključuje Mili.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Lukas stavio Isusa na omot albuma!

Indiri fanovi kreiraju omot novog albuma

Počelo glasanje za omot Indirinog albuma


Nema komentara na “Ovako će da izgleda omot Cecinog albuma”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump