Šakirina srpska žurka!!!

Svojim čarobnim kukovima latino diva Šakira sinoć je po prvi put zatresla i srpsku publiku, njih oko 10.000 u “Beogradskoj areni”.

– Dobro veče Beograde. Drago što

sam prvi put u Srbiji! Večeras sam samo vaša i ovo je žurka za vas! – rekla je minijaturna Kolumbijka i održala obećanje. Izabel Mebarak Ripol, odnosno Šakira, koncert je počela pesmom “Mislim na tebe”, koju je posvetila svom dečku, fudbaleru Barselone Žeraru Pikeu. Fantastičnu komunikaciju sa publikom prenela je i na binu kada su joj se pridružile i devojčice iz Srbije, pobednice audicije “Ples sa Šakirom”.

– Znam da svi ponekad prolazimo kroz teške trenutke, ali isto tako sam sigurna i da sunce izlazi, I da će sve loše proći- raznežila je publiku Šakira i otpevala pesmu po kojoj njena turneja nosi naziv „Sale El Sol/The Sun Comes Out“ (Sunce izlazi). Čigru koja peva, pleše, a pri tom svira gitaru i usnu harmoniku, sinoć su videla i deca poznatih roditelja. Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas predvodio je “ekskurziju” tinejdžerki sa njegovim ćerkama Jovanom i Sofijom na čelu. Zatekli smo ga ispred ulaza u “Arenu”, dok je poput školskog učitelja sakupljao svoj “razred”. Lepa Brena pravila je društvo sinu Viktoru, a supruga vlasnika “Pinka” Milica Mitrović takođe je sa sobom povela “čopor” mališana među kojima su bile i njene ćerkice. Znatiželju za trbušnim plesom tršave Kolumbijke nisu krili ni rokeri, pa su među prvima u “Arenu” ušli Momčilo Bajagić Bajaga i Zvonimir Đukić Đule.

Posle sat i po vremena neverovatnih pokreta i neobičnog glasa, beogradska publika je ipak želela još, pa se simpatična umetnica vratila na bis pesmom “Vaka, vaka” i priredila završnicu dostojnu svoje popularnosti.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Srpska truba se orila Splitom!

Velika žurka povodom 700- tog broja „Sveta“!

Srpska manekenka pozirala u „Pireliju“


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “Šakirina srpska žurka!!!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump