Seka prozvala Isidoru Bjelicu

Gostujući u emisiji „Arena 13“ kod Bojana Jovanovskog, Isidora Bjelica je izjavila da je razočarana ponašanjem Seke Aleksić.

I u internom razgovoru

sa Makedoncem je nazvala „seljančurom“. Spisateljica je ispričala da Seka nije htela da pokloni jednu svoju haljinu i tako učestvuje u humanitarnoj akciji. Folk pevačica je sve ovo demantovala:

 

 

– Nepoznata žena me je u ime Isidore Bjelice pozvala pet dana pred njihov događaj i tražila mi haljinu. Ja sam tada bila na odmoru, pa sam joj rekla da je trebalo ranije da mi se jave. Zato gospođi Bjelici poručujem da se prvo informiše o svemu, a ne da priča gluposti jer me nije ona lično ni pozvala, već neko u njeno ime. Inače, sve smo više svedoci šta ljudi sve rade da bi dospeli u centar pažnje. Smatram da o humanosti niko ne treba da mi drži predavanje, moja dela govore više od reči – izjavila je Seka Aleksić za „Alo“.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Seka javno prozvala predsednika Tadića!

Jelena opet prozvala Seku na Fejsu!

Seka opet promenila boju kosu


Nema komentara na “Seka prozvala Isidoru Bjelicu”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump