Severinin menadžer: Sve su laži!

Nakon što je Kurir doneo vest da će se hrvatska pop zvezda Severina najverovatnije za Milana Popovića udati u pravoslavnoj crkvi.

I da će preći u pravoslavlje, oglasio

se pevačicin menadžer Tomislav Petrović.

 

‘Svaka treća vest o Severini koja dolazi iz Kurira nije istinita. Ovo je već prevršilo svaku meru. Ne samo da oni pišu laži, nego ih i drugi šire prenoseći tekstove koje oni pišu. To je iskorišćavanje medija. Poslednji tekst o tome da će Severina i Milan Popović sudbonosno ‘da’ izreći u pravoslavnoj crkvi na Kipru, te da bi ona trebalo da prihvati pravoslavlje kao svoju veru je potpuno izmišljen’, rekao je za net.hr Severinin menadžer.

 

‘Ne samo da nije istina to o mestu venčanja, nije istina ni da Milan finansijski podržava poslovne projekte Marijane Mateus’, rekao je Tomislav.

 

Tomislav je rekao i da Severina nikada nije izjavila da je oduševljena venčanicom Kejt Midlton, niti da će njena venčanica biti puno raskošnija od one britanske princeze.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Severina vodi VB? Da ili ne?!

Seve će roditi Srpče!

Severina tajno u Beogradu!


Nema komentara na “Severinin menadžer: Sve su laži!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump