Tajči: poštujem Cecu i Karleušu

Jedna od najvećih zvezdi stare Jugoslavije Tatjana Matejaš Tajči obrela se u Beogradu posle tačno dve decenije!

Nekadašnja evrovizijska predstavnica, iako dve

decenije ne živi u ovim krajevima, priznala je da je solidno upućena u dešavanja na domaćoj estradnoj sceni i da najradije sluša Aleksandru Radović.

 

– Pratim rad ovdašnjih umetnika koliko mogu. Željko Joksimović i Aleksandra Radović su mi baš dobri. Njih volim da slušam. Što se tiče Cece i Jelene Karleuše, upućena sam u njihov rad i poštujem ih. Kada sam u automobilu, neprekidno slušam „Mirno more“ – zaključila je Tajči.

Pop pevačica je najavila svoju povratničku turneju pod nazivom „Ludujemo s dušom“ i ispričala zbog čega je odlučila da se vrati na estradnu scenu:

– Prošle godine sam bila na mamografiji i mislila sam da bolujem od raka. Tih nekoliko dana dok sam čekala rezultate, shvatila sam da je život jako kratak. U svoj dnevnik upisala sam pet stvari koje bih volela da uradim, jedna od njih je bila da održim veliku turneju na ovim prostorima. Hvala bogu, rezultati su bili dobri i eto mene sada ovde – priča Tajči i dodaje da je počela vremenom da se oseća kao proizvod i da se zbog toga najviše posvetila duhovnoj muzici:

 

– U jednom trenutku, Tajči je bila proizvod, niko me više nije gledao kao osobu i to me je umorilo i izmorilo. Zato sam se povukla i potražila svoj neki unutrašnji mir. Duhovna muzika me smiruje. Ista situacija se dogodila i Britni Spirs, koju su isto tretirali kao proizvod, samo je ona počela s drogama i tabletama, a ja sam pronašla neki spokoj. Srećna sam sada. Da se razumemo, ja nikada nisam pobegla od pop muzike, iako se trenutno bavim duhovnom – izjavila je Hrvatica.

Pevačica je i danas u srećnom braku i ima trojicu sinova, koje dosad nikada nije dovela u Hrvatsku.

– Nisu bili nikada na ovim prostorima, i to je moja velika greška. Ali, u septembru će doći. Znaju i pesmu „Hajde da ludujemo“. Mada, kada god gledaju snimke iz devedesetih, umiru od smeha. Najzanimljivija im je moja narandžasta haljina koju sam tada nosila – rekla je Tajči i dodala da na svojoj koži nije osetila rat devedesetih godina, jer je u to vreme napustila Hrvatsku:

– Otišla sam kada je rat počeo. Nisam ga ni osetila, ali me je grizla savest. Jer, ja imam hleb na stolu, krov nad glavom, dok moji ljudi nemaju ni dom. Nisam ni sanjala da ću se vratiti i napraviti koncert. Bila sam tužna zbog svega što se dešava – zaključila je Tajči.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Tajči pravi koncert u Beogradu

Alka Vuica: Tajči je malo zbunjena!

Tajči u Beogradu 15. oktobra


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “Tajči: poštujem Cecu i Karleušu”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump