Tijana nije više bedevija za Kaju!

Posle buljuka izrečenih uvreda sa obe strane.

Optužbi za spletkarenje i izjave Kaje Ostojić da je njena koleginica Tijana Dapčević „bedevija“, dve

pevačice su se pomirile u noćnom klubu „Stefan Braun“!

 

– Tijana je prva došla i smestila se u separe sa Bokijem 13, Mladenom Radulovićem, Zoricom Dukić i Gruom. Posle nekog vremena u klub je ušla Kaja sa prijateljima i kada je videla da će je od svoje ljute rivalke deliti samo dva, tri metara, prevrnula je očima, baš kao i njena koleginica. Svi u VIP delu su pažljivo posmatrali kako će se odvijati situacija između Kaje i Tijane, jer je opšte poznato da su jedna drugu počastile raznim uvredama – započinje razgovor za naš list izvor, koji dalje dodaje da je atmosfera s vremenom postajala sve opuštenija.

– Njih dve su se sve vreme trudile da se ignorišu, ali je to jednostavno bilo nemoguće zbog mesta na kojima su sedele. Igrale su sa svojim društvom, naručivale ture alkohola, dok u jednom trenutku Kaja jednostavno nije prišla Tijani, koja je bila iznenađena njenim postupkom. U tom trenutku je nastao muk, svi su očekivali raskusuravanje zbog svega odranije, međutim, na iznenađenje svih, one su počele najnormalnije da pričaju i da se smeju. Tako su se posle nekog vremena zajedno i slikale – priča naš sagovornik.

Kako bi čuli da je došlo do iznenadne promene u odnosima, pozvali smo Tijanu.

 

– Devojka mi je lepo prišla, izvinila se i ja sam to prihvatila. Bože moj, svi greše, tako da to nije ništa strašno. Iz njenog okruženja je neko iskonstruisao nešto što nema veze sa životom. Sve smo izgladile, tako da je sad ok. Razmenjivale smo iskustva o deci, a prisetile smo se našeg upoznavanja, kad sam ja radila emisiju „Niko kao ja“ pre osam godina, tako da je bilo ok – rekla je Tijana za naš list.

Podsećanja radi, sukob između dve pevačice počeo je tako što je Kaja optužila Tijanu da je zbog njenih spletki zabranjena na „Pinku“.

– Raspitivala sam se i pokušavala da dokučim koji je razlog bojkota i od proverenih izvora došla do informacije da mi je sve napakovala koleginica. U pitanju je bedevija, koja se već godinama vuče po estradi, ogovara koga stigne i ljudima pravi probleme. Radi se o muškobanjastoj pevačici koja želi da da gol. Bar tako ide neka njena pesmičica – rekla je tada Kaja.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Slađa: Tijana je zaljubljena u Igora!

Kaja opet zabranjena na „Pinku“!

Tijana Dapčević: Kod mene su pesme za dž!


Nema komentara na “Tijana nije više bedevija za Kaju!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump