To može samo Opra Vinfri!

Poslednje izdanje šoua Opre Vinfri biće emitovano 25. maja.

Pošto je televizijska kraljica nakon 25 godina odlučila da se posveti drugim projektima. U okviru specijala „Oprin

spektakl iznenađenja“, najveća imena filma i muzike okupila su se da joj odaju počast u Čikagu.

 

Bijonse, Madona, Tom Kruz, Tom Henks, Majkl Džordan, Ašer, Vil Smit, Stivi Vonder, Areta Frenklin i mnogi drugi učestvovali su u snimanju šoua čiji su gosti bili iznenađenje i za samu voditeljku.

 

„Danas si okružena ljubavlju, koja je bila tolika da nije mogla da stane u studio“, rekao je Henks Vinfrijevoj, koja se rasplakala. Na sreću, njen dugogodišnji partner Stedman Grejem i najbolja prijateljica Gejl King bili su tu da je uteše.

 

Madona je voditeljku nazvala „inspiracijom milionima“, Marija Šrajver rekla je da je Opra simbol ljubavi, podrške i mudrosti, a Bijonse je rekla da je Vinfrijeva naučila žene da mogu da vladaju svetom.

 

Među emotivnim gostima bila je i Hale Beri, mlada glumica Dakota Fening, kao i Vil Smit koji je takođe obasuo Vinfrijevu pohvalama.

 

„Rekla si da si svojevremeno mislila da ako ne uspeš na televiziji, zaposlićeš se kao učiteljica. Ti jesi naša učiteljica, a ceo svet je tvoja učionica“, rekao je on.

 

„Oprin spektakl iznenađenja“ biće emitovan 23. i 24. maja, dok producenti drže sadržaj poslednjeg izdanja šoua pod velom tajnosti.

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Opra Vinfri: Ja lezbejka?! /video/

Večeras poslednja epizoda šoua Opre Vinfri

Opra Vinfri rekla zbogom!


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “To može samo Opra Vinfri!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump