Top model: Bojana, Milica i Neda u finalu!

Posle tri i po meseca takmičenja za prvog srpskog top modela, velikog broja zadataka i izazova, samo tri devojke su se plasirale u veliko finale!

U poslednjoj epizodi

žiri je izbacio Anu i Katarinu, dok su Milica, Neda i Bojana ušle u famozni top 3. Ovaj rijaliti šou je za veoma kratko vreme postao jedan od najglednaijih u Srbiji, tako da se prognozira da će nekoliko miliona ljudi pratiti veliko finale 5. juna.

 

– Ana ima dosta kvaliteta, ali nije fotogenična. Mislim da je veliki uspeh što je ušla u top 5 – rekao je Miša Obradović, a sve devojke su zaplakale s njom. Još više emocija izazvala je Katarinina eliminacija, zbog koje je čak i žiri zaplakao.

 

– Nisi do kraja pokazala svoj potencijal. Nedostajale su ti energija, opuštenost i kreativnost na fotografisanju, a to sve mora da poseduje jedan top-model – objasnila je Ivana Stanković odluku žirija.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 3 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Jelena peva u finalu „Elit model luka“!

Kladionice: Stanković u finalu, Azerbejdžan pobednik

Evrosong: Nina ne ulazi u finale?!


3 komentara na “Top model: Bojana, Milica i Neda u finalu!”

 • Jovana
  12 avgusta, 2011, 12:04

  Angel Mislim da je Milica trenala da pobedi jer je najlepsa i sa najboljim fotografijama!!!!!!!!!!!! Angel

 • angel
  6 oktobra, 2011, 8:54

  Foot-In-Mouth Shock Kissing Heart Yes

 • angel
  6 oktobra, 2011, 8:56

  Sve su slatke Smile Heart Yes

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump