Tošić vara Karleušu?!

Fudbaler Duško Tošić vara svoju suprugu, pop zvezdu Jelenu Karleušu, sa manekenkom Sanjom Radinović.

Priča je koja se nedavno pronela po prestoničkim

kuloarima!

 

Kako su glasine počele da se šire, dospele su i do medija, pa je tako magazin „Svet“ ekskluzivno preneo tu informaciju. Istog trenutka, JK, Duško i bivša učesnica „Farme“ našli su se u žiži interesovanja javnosti, pa smo ih pozvali da dobijemo izjave povodom slučaja i od fudbalera dobili demanti u kojem kaže da Sanju poznaje samo kao devojku svog dobrog druga.

– Jedno neka svima bude jasno, moju ženu nikada neću prevariti. Dotična Sanja, sa kojom me povezuju i spajaju, devojka je mog druga Marka Filipovića i tu se priča završava. Vrlo je ružno što na ovaj način napadaju mene i moju porodicu. Koja budala bi varala ženu kao što je Jelena? Imamo dvoje zlatne dece i divan brak i ne dozvoljavam da se šire takve priče. Učiniću sve da zaštitim Jelenu od ovakvih stvari – rekao je Duško za „Alo!“, a sličan odgovor smo dobili i od Radinovićeve.

– Vrlo sam iznenađena. To da smo Duško i ja u vezi je velika glupost. Duška sam videla dva, tri puta u životu jer je drug mog dečka Marka. Žao mi je što me uopšte spajaju sa drugim muškarcima, pogotovu s oženjenim, jer imam dečka sa kojim mi je lepo i sa kojim uživam. Hvala bogu, moj Marko ne veruje u sve te priče, pa nisu uspele da nam pokvare vezu – rekla je Sanja za naš list, dok Jelena na čitavu priču gleda iz drugačije perspektive i smatra da su Sanja i njen dečko žrtve njenog imena.

 

– Žao mi je što uvlače mog supruga u blato puno laži i izmišljotina. Sanju i njenog dečka poznajem i žao mi je što su žrtve mog imena. U Duška imam apsolutno poverenje, tako da mi je cela priča smešna – kaže JK.

 

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Tošići se provode u Antaliji!

Jelena Karleuša i Duško Tošić! /intervju/

Jelena Karleuša :“ Duško to voli u šumi “!


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “Tošić vara Karleušu?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump