VB: Pijana Marijana razbijala, Nemeš plakao

Kategorija [ Reality Show, ZANIMLJIVOSTI ]

Kuća Velikog brata u sredu uveče se pretvorila u poprište divljaka, ludila, bahatosti i razvrata.

Dvoje ljubavnika, Marijana i Nemeš pokazali su da mogu da idu još dalje u

lošem ponašanju , te su lomili kamere, zidove i polivali po kući, a Šibečanka je vređala i Bojanu kojoj je pozlilo. Kada je Soraja tj. Kejt Midlton videla u šta se pretvorila njeno devojačko veče otišla je u ispovedaonicu i isplakala se iako se neposredno pre toga grlila i ljubila sa Marijanom.

 

Muškarci su sve vreme bili zatvoreni u sobi. Dok se zabava za Bojanu, Marijanu, Antoniju, Soraju i Brendona odigravala u dnevnoj sobi i dvorištu, momci su bili zavoreni u spavaćoj sobi što su iskoristili da popričaju, ali i da komentarišu ponašanje ukućanki. Devojke su se jako brzo opile I počele su da igraju, ali su ubrzo Antonija i Soraja pale. Brendon je đuskao okolo kao blesav, pa je u jednom trenutku skinuo suknju. Devojke su počele da se smeju, ali su ubrzo sve popadale na pod. Marijana je rekla Soraji da je voli jer je jaka, sve može sama. Antonija je za to vreme dovela Lestera koji je devojkama izveo striptiz. Marijana i Soraja su se valjale i grlile. Marijana je opet rekla Soraji da je jaka i da će uspeti iako su u kući sve „lasice, senice i taktika“.

 

Kada je video kako se Marijana ponaša, Nemeš je izašao iz sobe iako je to bilo zabranjeno. Uzeo je metalnu šipku i počeo da lupa scenografiju, a devojkama se to nije dopalo, ali je on nastavio da lomi.

 

VB je pozvao Nemeša u ispovedaonicu, a Marijana je ušla sa njim. Rekla je Velikom bratu da ne može više da izdrži u kući jer su unutra samo pacovii i da je sve postalo jadno. Ona je ljutito saopštila da ima život van kuće i da joj ništa ne treba više posle čega je izašla iz ispovedaonice. Nemeš je takođe poverio VB da ne može da podnese većinu ljudi u kući I da se svi uvlače jedni drugima u dupe. Kada je to izgovorio otišao je iza zavese i počeo da plače. Kada se posle dužeg vremena smirio izašao je u dnevnu sobu i nastavio da lomi, ušao je u spavaću sobu gde je polomio pleksiglas. Marijana je ušla za njim I pozvala ih na tulum, pa im je ispričala kako ju je Brendon poljubio u usta. Nirmal je prokomentarisao da ova žurka neće izaći na dobro, a Nemeš je izašao u dvorište i lomio delove scenografije. VB je ugasio muziku i objavio da se zbog Nemeša prekida žurka.

 

Soraja se zapitala što su im prekinuli žurku kad nisu ništa uradili, ali joj je Duško rekao da je pijanica. Antonija joj je rekla da se bacala po podu kao budala i divljakuša, pa je bolje da ne pije. Za to vreme Marijana je napala Bojanu, počela je da joj priča svašta I da je vređa. Bojana je iznervirana otišla u ispovedaonicu gde je počela da plače pa joj se u jednom trentku slošilo. Marijan je u dnevnoj sobi povukla stolnjak namerno I lomila sve što je na njemu. U jednom trenutku je poludela pa je počela da gura Nemeša I da udara u kamere.

 

-Svi ste vi šugavci, kako ne shvatate to, usrali ste mi život – siktala je preljubnica.

 

Veliki brat je pozvao u ispovedaonicu Marijanu i Nemeš pa im je rekao da bi trebalo da odu na spavanje, a to je rekao i Bojani.

 

Nemešje uzašao i počeo da pere zube. Marijana je ušla u kuću, gde je počela da prosipa vodu bahato iz šoljice po kuhinji. Lester je skupljao smeće , a ona ga je pitala ko je to lomio po kući.

 

Dok se Šibečanaka začuđavala, Soraja je bila u ispovedaonici. Malo se otreznila posle kupanja. Pitala je VB zašto je razočaran u nju, popila je malo više pa se slabo seća. Misli da nije učestvovala u neredima. VB joj je rekao da je situacija bila večeras kritična, a pojedinci su se ponašali van svake kontrole. Počela je da plače jer ne može da se seti šta je sve bilo.

https://www.youtube.com/watch?v=OlMiKuLUjFA&feature=player_embedded

Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


VB4: Marijana i Nemeš seksom drmali autobus

Lažne nominacije: Marijana, Nemeš i Brendon

VB: Raskinuli Nemeš i Marijana /video/


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “VB: Pijana Marijana razbijala, Nemeš plakao”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump