Američka voditeljka ismevala i vređala Srbe

Američka voditeljka i komičarka Čelsi Hendler ničim izazvana obrušila se u svojoj emisiji ‘Chelsea Lately’ na Srbiju.

Nazivajući je ‘razočarenjem od

zemlje’.

Plavokosa voditeljka i njeno troje gostiju prvo su ismejali nastup Ejmi Vajnhaus u Beogradu, da bi se Hendlerova potom zapitala kako je Srbima uopšte dozvoljeno da idu na koncerte.

‘U Srbiji je bilo etničko čišćenje i genocid, a njima je ovaj koncert veće razočarenje’ podrugljivo je rekao jedan od gostiju, a zatim je ismejao Ejminu turneju zbog toga što uključuje Srbiju.

‘Mislim, šta je sledeće, Kazahstan?’zapitao se gost, dok su se ostali u studiju previjali od smeha.

Hendlerova je tada pročitala komentar koji je srpski ministar odbrane Dragan Šutanovac ostavio na Fejsbuku. Ona se prvo čudila što Srbi imaju Fejsbuk, a kada je pročitala Šutanovčev komentar da je koncert bio ‘sramotan i razočaravajući’, rekla je: ‘Znate šta, vaša zemlja sramota i razočarenje’.

Jedan od gostiju potom je ismejao ime i prezime Dragana Šutanovca, pitajući se da li je to ‘onaj lik koji je prebio Rokija’. Voditeljka je zaključila da je Dragan ‘vrlo popularno boljševičko ime’.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ana Mihajlovski vređala policajce

Boki 13 u zagrljalju „ministra odbrane“!

Pevač i voditeljka se venčali na Maldivima


Nema komentara na “Američka voditeljka ismevala i vređala Srbe”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump