Bekuta raskinula sa dečkom!!!

Svadbe neće biti!

Iako su pre samo pola godine zvonila svadbena zvona i spekulisalo se kada će se Ana Bekuta i njen dečko Dalibor Minjin venčati, folk zvezda je nedavno

odlučila da ostavi novosadskog biznismena, saznaje „Alo!“ iz krugova bliskih ovom paru.

 

I mada je mnoge ova vest ostavila u čudu jer su u javnosti delovali kao skladan par, kako kažu prijatelji koji su upućeni u dešavanja u privatnom životu popularne pevačice, ovakav razvoj događaja bio je očekivan.

– Već duže vreme Anina veza sa Daliborom ne funkcioniše baš najbolje. Naprosto, on nikako ne uspeva da se oslobodi nekih osoba iz prošlosti koje im zagorčavaju život. Ana se u početku zaista trudila da ima razumevanja, tolerisala sve neprijatne situacije, ali je i njenom strpljenju došao kraj. Dalibor i ona su poslednjih meseci zahladneli odnose, retko su se viđali i ljubav je počela da se gasi – kaže naš izvor i dodaje da je ključni trenutak bio kada je Bekuta upoznala ruskog poslovnog čoveka koji je počeo da joj se udvara.

– Na letu ka Parizu Ana je pre dve godine upoznala jednog ruskog milionera. Pre nekoliko meseci on je uspeo da dođe do njenog broja telefona i počeo je da joj se udvara. I kod nje su počele da se bude emocije, pa je odlučila da je poštenije da Daliboru saopšti da je kraj nego da glumi da je sve u redu. On je to teško podneo, ali je raskid ipak bio prijateljski. Od tada su prekinuli svaki kontakt – zaključuje naš izvor, čije navode je u velikoj meri potvrdila i folk zvezda.

 

– Moja strasna „romansa“, koja je godinu dana punila novinske strane, okončana je mojom voljom, i to bi trebalo da bude dovoljno svima koji su je pratili iz različitih pobuda. Pošto nemam običaj da „komentarišem komentare“, neću to učiniti ni ovoga puta. Bilo je divno dok je trajalo i ne odričem se ove uzbudljive i poučne epizode u svom životu – rekla je Ana, izbegavši da potvrdi vest o novom dečku.

– I Daliboru i onima koji su na tome insistirali blagovremeno sam rekla da ta veza ne može prerasti u zajednički život. Što se tiče uspomena, one će ostati lepe, a neke od njih svakako su i fotografije iz mog albuma, koje vam šaljem pošto još nisu izbledele… Daliboru, dabome, želim sve najbolje i ako je to bilo kome važno, „kriva“ sam ja – zaključila je Bekuta.

 

 

Minjin: Nikada me niste slikali sa dotičnom!

 

Iako tokom dve i po godine veze nikada nije poricao ljubav sa Anom, Dalibor je tokom jučerašnjeg dana počeo da tvrdi da su samo prijatelji.

– Sa prijateljima ne raskidam, nego prestajem da budem prijatelj. Očito da je moja bivša prijateljica obmanjivala svoju publiku i javnost sa neistinom o tobože našoj vezi. Za sve vreme poznanstva nikada niste imali priliku da me slikate sa dotičnom, niti me pitate išta, a sve to jer sam samo prijatelj bio – napisao je Dalibor u svojoj poruci, a potom demantovao da se vratio bivšoj ženi.

– Istina je da imam sina od devet godina sa Jelenom Elenom i to je sve.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nađa Higl raskinula sa dečkom

Ana Nikolić uživa na odmoru sa dečkom!

Šakira raskinula s dečkom


Nema komentara na “Bekuta raskinula sa dečkom!!!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump