Đogani kao tinejdžer!!!

U trenutku kada se veliki broj javnih ličnosti razvodi, Vesni i Đoletu Đoganiju cvetaju ruže u braku!

Naime, „Alo!“ je uslikao popularni par u šetnji Knez Mihajlovom ulicom

kako ne kriju svoje emocije ni kada je oko njih veliki broj ljudi.

 

Denser i njegova supruga su lep dan i sunce iskoristili kako bi popili kafu u centru grada, a onda otišli u šoping jer je Đole odlučio da svoju dragu časti dobrim krpicama.

Koliko se ovaj par voli, najbolje govori podatak da su se nakon svakog izlaska iz radnje cmakali ne mareći za znatiželjne poglede.

Da li je ovo Vesnina taktika da od svog voljenog izvuče što više poklona ne znamo, ali svakako su izgledali kao zaljubljeni tinejdžeri.

 

– Vesna i ja svaki drugi dan „zakazujemo“ sastanak u centru grada i pijemo kafu – kroz osmeh nam je rekao Đole kada smo ga pozvali da nam prokomentariše izlive emocija u centru grada.

– Od obaveza oko deteta i posla, verujte, ne možemo kao ljudi da se ispričamo kod kuće, tako da nam to dođe kao sastanak iz tinejdžerskih dana. A i emocije nikada ne krijemo! Meni je to super, jer tako osvežavamo svoju ljubav i iskoristimo nekoliko sati da budemo sami. Uvek je obradujem novim krpicama i poklonima, tako da svaki izlazak dođe i kao šoping – prokomentarisao je denser.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Seve i Milan zaljubljeni kao tinejdžeri!

Vesna Đogani ostavljena kao beba!

Šer i Lejdi Gaga: Kao majka i ćerka


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Đogani kao tinejdžer!!!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump