Goca i Ivan se razvode zbog prevare?!

Nakon četiri godine idiličnog braka, pop pevačica Goca Tržan i njen suprug Ivan Marinković odlučili su da se razvedu.

A kako „Alo!“ saznaje iz izvora bliskog paru, razlazu je kumovalo to

što su do Ivana dospele priče da ga žena vara!

 

– Već duže vreme po čaršiji kruži priča da je Gordana u tajnoj vezi sa jednim poznatim muškarcem. Bilo je samo pitanje vremena kada će ta priča dospeti i do njenog muža, ali niko nije mogao ni da pretpostavi da će on zbog toga tražiti razvod. Pre nekoliko dana neko mu je prepričao glasine koje se mogu čuti po gradu i on je pobesneo. Usledio je razgovor između njega i Goce tokom kog je ona uzaludno pokušavala da ga ubedi da je sve što je načuo obična izmišljotina. Osetio se kao da mu je Goca „nabila rogove“ i nikakvi argumenti nisu pomogli. On je u roku od sat vremena pokupio svoje stvari i odselio se kod majke u Novi Beograd. Goca je sa ćerkom Lenom ostala u stanu u kome su zajedno živeli – kaže za naš list dobro obavešteni izvor.

U želji da proverimo navode ove priče, pokušali smo da stupimo u kontakt sa zavađenim supružnicima. Marinković se javio na svoj broj telefona, ali nije bio raspoložen niti da potvrdi niti da demantuje informaciju.

– Samo ću se nasmejati na vaše pitanje i nemam nikakav komentar – rekao je Marinković kada smo ga upitali da li je napustio stan nakon što je čuo da ga žena vara. On je prethodnog dana na „fejsbuku“ nagovestio da je do razlaza došlo zbog nečega što se desilo, a što je on smatrao nezamislivim.

 

– Život piše romane, komedije, akcije, drame, a najčešće horor ili naučnu fantastiku. I nađeš se u čudu, ne veruješ šta je sve moguće da se desi, u najluđim snovima… Važno je ustati ujutru, umiti se i krenuti dalje… – napisao je Ivan, a potom dodao:

– Biti roditelj je najveći dar, brinuti o svom detetu. Hvala dragom bogu što mi je podario ćerku kakvu imam. Ponosan tata do kraja, sve ostalo je s*anje.

izvor: Alo!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Goca i Ivan u ljubavi!

Goca i Ivan ponovo zajedno?!

Goca i Ivan: sporazumni razvod!


Nema komentara na “Goca i Ivan se razvode zbog prevare?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump