Goci Tržan pozlilo, završila u Hitnoj pomoći

Stres povodom razvoda od Ivana Marinkovića već je ostavio posledice po zdravlje Goce Tržan.

Koja je juče završila u Hitnoj pomoći nakon što joj je pozlilo.

Pop pevačicu uslikao

je juče paparaco ‘Pressa’ kako oko 14 časova napušta svoju zgradu i odlazi u Hitnu pomoć, gde je primljena sa izuzetno visokim pritiskom, ubrzanim srčanim radom i gubitkom vazduha prouzrokovanim stresom.

 

’Ovo kroz šta ona prolazi zbog razvoda dodatno je otežano jer je javna ličnost pa su mediji ti koji se mešaju, što njoj stvara dodatni stres. Priključena je na infuziju i dat joj je lek za smirenje kao i uputstva kako da se izbori sa ovom stresnom situacijom’ rekao je izvor za ’Press’.

 

’Ona jako brine kako će Lena sve to podneti i moguće je da je to bila inicijalna kapisla da joj pozli, mada je prethodnu noć preplakala zbog situacije u kojoj se našla i insinuacija medija da je u vezi sa voditeljem Ivanom Ivanovićem. Kada ste je uslikali, ona je uspela da dođe sebi i uputila se u bolnicu. Lena je tada bila u vrtiću, a roditelje nije htela da zove da ne brinu’ rekla je neimenovana Gocina prijateljica.

 

Isti list saznaje da je Goca i pre šest meseci sa istim simptomima primljena u Hitnu zbog teške svađe sa suprugom Ivanom u kolima. Ivan Marinković je inače na svom Fejsbuk profilu opciju ’oženjen’ promenio u ’slobodan’.

 


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Goca Tržan u vezi sa menadžerom?!

Porodila se na ulici u Budimpešti

Goca Tržan na „fejsbuku“ još u braku!


Jedan komentar na “Goci Tržan pozlilo, završila u Hitnoj pomoći”

 • ana
  23 juna, 2011, 17:54

  posle nekih stvari nema kajanja jer vise nikom nista neznaci………….
  bio javna licnost ili ne bogu smo svi isti,treba misliti kad je sve dobro a ne kad napravimo problem kako ga izbrisati.
  neko sve od gore gleda i svaka greska se debelo placa
  po zaslugama

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump