Indira Radić i Dženan Lončarević u duetu

Posle dve godine Indira Radić izdaje novi CD, na kojem će se pored pet solo pesama naći čak šest dueta.

Što ne čudi, s obzirom da ih je na prošlom albumu imala čak

osam. Jedan od dueta snimila je i sa Dženanom Lončarevićem, koji je pre nekoliko dana u Beogradu takođe predstavio svoj novi CD.

“Veoma sam srećna što na novom CD-u imam i duet sa Dženanom sa kojim sam prezadovoljna. Ovo je moj petnaesti jubilarni album, koji izlazi za dva dana! Želela sam da publici poklonim što bolje pesme i duete sa svojim prijateljima,“ rekla je Indira za portal svet.rs, ali nije htela da kaže kako se duet sa Dženanom zove, niti ko su ostali gosti na albumu. “Kad smo čekali godinu dana sačekaćemo još i dva dana, i onda će sve biti obelodanjeno. Verujte mi, ovaj album je nešto najbolje što sam do sada uradila,” kaže pevačica.

Zadovoljstvo povodom saradnje sa Indirom nije krio ni Dženan, koji nam je otkrio više detalja o ovom duetu. “Indiru veoma volim, privatno smo prijatelji i družimo se. Goran Ratković Rale me zvao i pustio mi melodiju koja je fenomenalna, Marina Tucaković je napisala još lepši tekst, i naše emocije su se pronašle. Pesma se zove ‘Tugo srećan put’, i već smo je malo promovisali, ali čekamo da Indira zvanično izda album, i da je zajedno predstavimo publici, “ otkrio je Dženan za portal svet.rs.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Indira Radić: Moje selo lepše od Pariza

Indira Radić snimila duet sa „Lexington bendom“

Dženan snimio spot za pesmu „Ne Budi me“


Nema komentara na “Indira Radić i Dženan Lončarević u duetu”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump